Szecsa
Válasz ashnur kommentjére
2010. ápr. 1. 15:59

Én meg a Doyle-ba szoktam nagy ritkán járni, és egyszer elindulnék egy ilyen versenyen.
Tehát akkor ez egy egy napos verseny.
Azt hittem kettő, mert nem tudtam, hogy oldják meg a játékos átvivését. Illetve még mindig nem tudom, hogy hogyan. :) Ezt még meg mondanád? Kocsikkal, zsetonokkal átviszik a bent maradt/továbbjutó játékosokat?

Köszi.

ashnur
Válasz Szecsa kommentjére
2010. ápr. 1. 16:25

Én meg a Doyle-ba szoktam nagy ritkán járni, és egyszer elindulnék egy ilyen versenyen.
Tehát akkor ez egy egy napos verseny.
Azt hittem kettő, mert nem tudtam, hogy oldják meg a játékos átvivését. Illetve még mindig nem tudom, hogy hogyan. :) Ezt még meg mondanád? Kocsikkal, zsetonokkal átviszik a bent maradt/továbbjutó játékosokat?

Hát pl a tegnapi egy tökéletes példa az előnyökre és a hátrányokra, ugye 3 teremben indultunk: alfa, doyle, miami. 20+2, 3 mil garantált és amikor az alfába a kiírt indulási időpont után 15 perccel megérkeztem, még várnom kellett kb negyeórát, hogy elinduljon a verseny(ez csak az alfa, nem hiszem szinkronizálnák az indulást)

összesen 6on kezdtünk két(!) asztalon és a végén 16 ember indult ezen a versenyen az alfából. a hírek szerint a doyleban is kb 20 körül, míg a miamiban 60 majd 80 embert emlegettek. mindenesetre az össz induló létszám 160 lett, ahogy telt az idő.

ezt csak azért írom, mert kicsit kényelmetlen megsaccolni hogy állsz a versenyben, hogy azt sem tudod ki a chipleader, hányan vannak még bent, hányan indultak, mekkora az átlagstack.. ezek a dolgok addig míg egy helyre nem ülünk teljesen ködbe vesznek.

amikor elég kevesen maradunk (tipikusan 20%, de tegnap is 8 - 8 ember jött az alfából és a doyleból a miamiba) akkor mindenki általában saját kocsival vagy ismerősének autójával megy át (teljesen normális ugye, hogy akik együtt játszanak rendszeresen és bejutottak mindketten akkor az akinek van autója, vagy nála van az autója átviszi az ismerősét).
ha valakinek semmi más módszere nincs akkor a terem vezetősége megoldja neki, engem is így vittek át. szóval ez nem gond, talán csak annyit, hogy akinek utaznia kell annak kevesebb a szünet :).

a zsetonokat nyilván felírják, és a másik teremben ugyanannyival folytatja mindenki, nem hordozzák magukat a zsetonokat. :D
továbbá gyakran előfordul, hogy egy vakszintet visszavisznek az összeülés után. pontosabban gondolom onnan folytatják ameddig a leglassabb terem eljutott és nem onnan ahova a leghamarabb kezdő és legkevesebb szünetet tartó terem jutott el.

itt jut eszembe a másik zavaró dolog, tegnap egyszer az alfában 400-800 as szintről egyből 600-1200 lett, majd amikor szóltunk és leellenőrízték, hogy a többi helyen hogy van akkor visszavitték 500-1000-re

és később a miamiban volt olyan, hogy két kör 500 as ante után jött a floorman, hogy bocsi csak 400. szóval vannak kavarások :D

az egésznek inkább az a hátránya, hogy ha játszhatóbb játékot akarnak a termek (160 embernél, ez nem hátrány azért) akkor 30 perces vakszint, ante, stb. és még így is az volt, hogy a kb 8 órás kezdés után reggel 7kor még mindig 12en voltunk, kb egyforma stackkel, 12000-24000-3000 vakszinten, és már több mint egy órája senki nem esett ki :). végül 12(!!!) ember egyenlő arányban osztott (16 hely fizetett összesen).

szóval ezeken a versenyeken ritka, hogy nincs osztás, mivel nincs idő befejezni rendesen. igen nagy rush kell, hogy be tud húzni tisztán az első helyet. de ez egyébként a többi versenyre is igaz, csak ott azért általában (legalábbis az alfában), befejeződik a verseny még 3-4 óra körül.

Alfaklub
2010. ápr. 15. 16:02

Csütörtök 19:30 10+2 Deep stack freezeout létszámfüggetlen garantált 1.500.000p!!!!!!

Csütörtök 17 óra 0,5+0 Satellite a mai versenyre garantált 5 beülő!

Csütörtök 19:30 10+2 Deep stack freezeout létszámfüggetlen garantált 1.500.000p!!!!!! Alfa-Miami

Péntek 17 óra 0,5+0 Satellite a mai versenyre! 10 beülő garantált!

Péntek 19:30 5+1 Deep stack freeze out létszámfüggetlen garantált 500.000p!!!!

Szombat 16 óra 3+1 second chance létszámfüggetlen garantált 1.000.000p!!!!!! Alfa-Miami

k3rn3l
Válasz Alfaklub kommentjére
2010. ápr. 20. 21:02

sms

Sziasztok,
Valaki megtudná mondani hogyan lehet leiratkozni az sms-ekről?

Thx

ashnur
Válasz k3rn3l kommentjére
2010. ápr. 20. 22:35

Sziasztok,
Valaki megtudná mondani hogyan lehet leiratkozni az sms-ekről?

Thx

felhívod a számot amiről kapod.

Polacheck
2010. ápr. 20. 22:43

felhívod a számot amiről kapod.

Csak nekem ugrott be a klasszikus ravatalos leiratkozás?

bash:HU

ashnur
Válasz Polacheck kommentjére
2010. ápr. 20. 22:49

Csak nekem ugrott be a klasszikus ravatalos leiratkozás?

bash:HU

nem. de te vagy az egyetlen aki szóvá is teszi, mint az esetek nagyrészében :)

Polacheck
2010. ápr. 20. 22:51

nem. de te vagy az egyetlen aki szóvá is teszi, mint az esetek nagyrészében :)

Ha most erre reagálnék, akkor azzal szétoffolnám a topikot, úgyhogy inkább nem reagálok :)

ashnur
Válasz Polacheck kommentjére
2010. ápr. 20. 23:06

Ha most erre reagálnék, akkor azzal szétoffolnám a topikot, úgyhogy inkább nem reagálok :)

késő! de írhatod privátban, érdekel :)

k3rn3l
2010. ápr. 20. 23:36

telefonom nem ir ki számot, csak annyit hogy AlfaPoker es azt nem tudom felhivni:S

Élő ügyfélszolgálat