Én meg a Doyle-ba szoktam nagy ritkán járni, és egyszer elindulnék egy ilyen versenyen.
Tehát akkor ez egy egy napos verseny.
Azt hittem kettő, mert nem tudtam, hogy oldják meg a játékos átvivését. Illetve még mindig nem tudom, hogy hogyan. :) Ezt még meg mondanád? Kocsikkal, zsetonokkal átviszik a bent maradt/továbbjutó játékosokat?
Köszi.
Én meg a Doyle-ba szoktam nagy ritkán járni, és egyszer elindulnék egy ilyen versenyen.
Tehát akkor ez egy egy napos verseny.
Azt hittem kettő, mert nem tudtam, hogy oldják meg a játékos átvivését. Illetve még mindig nem tudom, hogy hogyan. :) Ezt még meg mondanád? Kocsikkal, zsetonokkal átviszik a bent maradt/továbbjutó játékosokat?
Csütörtök 19:30 10+2 Deep stack freezeout létszámfüggetlen garantált 1.500.000p!!!!!!
Csütörtök 17 óra 0,5+0 Satellite a mai versenyre garantált 5 beülő!
Csütörtök 19:30 10+2 Deep stack freezeout létszámfüggetlen garantált 1.500.000p!!!!!! Alfa-Miami
Péntek 17 óra 0,5+0 Satellite a mai versenyre! 10 beülő garantált!
Péntek 19:30 5+1 Deep stack freeze out létszámfüggetlen garantált 500.000p!!!!
Szombat 16 óra 3+1 second chance létszámfüggetlen garantált 1.000.000p!!!!!! Alfa-Miami
sms
Sziasztok,
Valaki megtudná mondani hogyan lehet leiratkozni az sms-ekről?
Thx
Sziasztok,
Valaki megtudná mondani hogyan lehet leiratkozni az sms-ekről?
Thx
Csak nekem ugrott be a klasszikus ravatalos leiratkozás?
bash:HU
nem. de te vagy az egyetlen aki szóvá is teszi, mint az esetek nagyrészében :)
Ha most erre reagálnék, akkor azzal szétoffolnám a topikot, úgyhogy inkább nem reagálok :)
telefonom nem ir ki számot, csak annyit hogy AlfaPoker es azt nem tudom felhivni:S