ashnur
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. szept. 30. 11:49
200BB SC nem hangzik rosszul.
te ismered az ottani játékosokat? :) V.Petin kívül nem hiszem van itt olyan aki nálam jobban ismerné őket, és - bár én fish vagyok - ott szinte mindegy, hogy mekkora a kezdőstacked 100BB felett, ugyanis ha partiba akarsz szálni és riverig eljutni némi emelgetéssel, akkor a stacked bent lesz bármennyivel is kezdtél :)
Zoleee
Válasz ashnur kommentjére
2009. szept. 30. 12:23
Eddig jön:
kormi88
R1per2
Chubbyhun
Zoleee
Ashnur
Valaki más?
audiosultan
Válasz Zoleee kommentjére
2009. szept. 30. 13:19
én én én !!!
de még nem mondom biztosra..
azért számoljatok velem! pláne deepen K5s, 96s, J2s, J6s lesz inkább a kezemben 3bet, 4bet esetén... lool pedig nem kess hehe
legkésőbb mikor jó ha jelzem itt biztos részvételem?
audiosultan
2009. szept. 30. 13:23
K5s az Dzsonszi miatt?
LOL Dzsonszi!
hát én csak 3x voltam alfában de vágom őt. de nem tudtam, hogy K5s egy kedvelt lapja:)
audiosultan
Válasz audiosultan kommentjére
2009. szept. 30. 13:24
ja amúgy az egész versenyhez meg promóhoz: szinte túl szép ahhoz hogy igaz legyen, ott a helyem!
ashnur
Válasz audiosultan kommentjére
2009. szept. 30. 13:27
LOL Dzsonszi!
hát én csak 3x voltam alfában de vágom őt. de nem tudtam, hogy K5s egy kedvelt lapja:)
Kc5c de egyébként bármi K5 nuts :)
volt már olyan, hogy pre reraisel, flop reraisel, turn allinteszik, erre nézi a lapjait, és felnéz: - "Vajon mivel nyerhetek?", aröhej az volt, hogy voltak valami outjai a K5höz és le is jött riverre, pedig valami monstert kellett elverjen
ibron
2009. szept. 30. 13:31
Ha lehet így 50%-ra mondani akkor én is jelentkeznék.
Amúgy meg nem sok olyan hely van ahol engedik játszani a saját osztóikat.
Mondjuk nem is tartom fairnak...
ashnur
Válasz ibron kommentjére
2009. szept. 30. 13:44
Ha lehet így 50%-ra mondani akkor én is jelentkeznék.
Amúgy meg nem sok olyan hely van ahol engedik játszani a saját osztóikat.
Mondjuk nem is tartom fairnak...
csak akkor játszhatnak amikor aznap nem dolgoznak. de való igaz, hogy ez egy minden szempontból engedékeny klub, így a kívülállók elég gyakran érezhetik magukat sértve apróságok miatt.
de ha belegondolunk, hogy néha milyen barátságos és családias hangulat van, azonkívül ha gyakran jársz oda úgy te sem leszel már kívülálló, nem annyira vészes a helyzet. a fontos dolgokban vannak ők is annyira szabéykvetők mint bárki más, csak nem egy hivatalos, kimért hangulatú hely.