Póker Fórum Archívum > Élő póker > baráti sit and go - JJ fel****ta az agyam

audiosultan
2008. okt. 13. 1:52

baráti sit and go - JJ fel****ta az agyam

következő partyval kapcs kérném ki a véleményeteket, mert igencsak tiltre vágott..... (....tudom tudom nagy hiba)

most játszottunk ma este 5 fős sit and joe.
3 órája ment a játék 200/400 vakok

audiosultan is dealt JJ :)
in big blind

kedves barátom 800ig miniraiselt.
audiosultan raise to 2400

kedves barátom call (???? ÁÁÁÁÁÁÁ MI A FASZ???:D bocsi késő van már)

flop
x67

(stackek: nekem kb. 4500 volt így a raise után, neki kb. 9-10 ezer

potba ugye elég
úgyhogy

audiosultan bets 4500 and is all in

kedves barátom instant call
mutat 89of spades

???
turn queen
river ten

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

phil hellmuth szerű kiakadás a részemről majd agyelborulás
és kiesés buborékban

azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mennyire volt okés a callja preflop?
mert én kiakadtam rajta:)

de ha meg nem emeltem eleget akkor is megőrülök.. sztem 2400 abszolút jó raise volt arra hogy megválogassa a lapjait hogy mivel szándékozik szét mákolni)

vélemények?
(bocsi a stílusért)

matusow88
Válasz audiosultan kommentjére
2008. okt. 13. 2:07

szerintem jól játszottad, csak enyhén nem volt szerencséd a játékhoz igencsak keveset értő, minraiselő fish haverod ellen... ;)

titcar
Válasz matusow88 kommentjére
2008. okt. 13. 2:19

nem olyan bonyolult ez, a potban volt minimum 4800 de leht hoyg 5000 nem írtad honnan emeltek.
allin mész 4500al ellenenk van egy sorhúzója , 9300as potra 4500at kell adnia, ami majdnem korrekt odds, ugyhoyg ezen nem nagyon van mit tiltelni, bár a preflop callja kérdésés, de ha nem sb volt akkor pozícióból még bár kérdőjeles, de elfogadható lépés.

audiosultan
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 13. 11:49

persze persze nem nagyon van mit tiltelni ez igaz abszolút, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire volt ok. a preflop callja. utána az allin call már persze sokkal okésabb. köszi.

chbowl
2008. okt. 13. 12:02

Én a helyedben pre-flop all-in mentem volna. A JJ igen sérülékeny lap, sokszor jobb vele nem flopot látni. Te 2400-ig emeltél, ami kb. a harmada a zsetonjaidnak. Gyakorlatilag már egy c-betet sem engedhetsz meg magadnak, mert azzal is pot-committed lennél. Rendben, hogy most alacsony flop jött, de mit teszel egy KQ6 boardon?

Én alapszabályként úgy szoktam játszani, hogy amennyiben a zsetonjaim több mint 10 százalékával kívánom betenni, úgy tolom be az egészet, mert ezzel tudom maximalizálni a fold equtity-t.

Agitator
Válasz chbowl kommentjére
2008. okt. 13. 12:40

Szerintem is pre allin, de amúgy a 8-9cel a megadás finoman szólva érthetetlen preflop...

audiosultan
Válasz Agitator kommentjére
2008. okt. 13. 13:28

gondolkoztam a pre allin-en csak nyilván mondanom se kell, hogy egész este laptalansággal küszködtem, gyakorlatilag ez volt az első "magas" pp-m, és hát reménykedtem hogy ki tudok belőle hozni többet, de azért annak örülök, hogy ti sem tartjátok következetes megadásnak a 89s-el a preflop emelésem.
legközelebb all in tolok ilyen esetben.

illese
2008. okt. 13. 13:35

Fene tudja preflop. Ha tényleg a buborékon voltál, akkor neki a minraise után a stackje hetedét kellett betennie annak az esélyéért, hogy egy jó játékost kiejtsen. A lapja erre tökéletes volt, te ugyanis bejelentetted, hogy magas párod van. 80-20-ban voltatok de ő ugye biztos lehetett, hogy a flop után vagy elengedi, vagy kistackel, ezért 1600-at kellett adnia 5300-ért. Ez a kiejtéssel kombinálva szinte megéri.

darklol
Válasz illese kommentjére
2008. okt. 13. 13:53

6900 as a stacked preflop

ha nem kapsz callt és allin mész erre 800+200+400 at szerzel = 1400

bőven megéri ennyit kihozni egy jj böl...

amugy ha már lecalloltak jó volt így..
barátod callja azért kicsit necces de baráti sng-n ez van

Élő ügyfélszolgálat