baráti sit and go - JJ fel****ta az agyam
következő partyval kapcs kérném ki a véleményeteket, mert igencsak tiltre vágott..... (....tudom tudom nagy hiba)
most játszottunk ma este 5 fős sit and joe.
3 órája ment a játék 200/400 vakok
audiosultan is dealt JJ :)
in big blind
kedves barátom 800ig miniraiselt.
audiosultan raise to 2400
kedves barátom call (???? ÁÁÁÁÁÁÁ MI A FASZ???:D bocsi késő van már)
flop
x67
(stackek: nekem kb. 4500 volt így a raise után, neki kb. 9-10 ezer
potba ugye elég
úgyhogy
audiosultan bets 4500 and is all in
kedves barátom instant call
mutat 89of spades
???
turn queen
river ten
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
phil hellmuth szerű kiakadás a részemről majd agyelborulás
és kiesés buborékban
azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mennyire volt okés a callja preflop?
mert én kiakadtam rajta:)
de ha meg nem emeltem eleget akkor is megőrülök.. sztem 2400 abszolút jó raise volt arra hogy megválogassa a lapjait hogy mivel szándékozik szét mákolni)
vélemények?
(bocsi a stílusért)
szerintem jól játszottad, csak enyhén nem volt szerencséd a játékhoz igencsak keveset értő, minraiselő fish haverod ellen... ;)
nem olyan bonyolult ez, a potban volt minimum 4800 de leht hoyg 5000 nem írtad honnan emeltek.
allin mész 4500al ellenenk van egy sorhúzója , 9300as potra 4500at kell adnia, ami majdnem korrekt odds, ugyhoyg ezen nem nagyon van mit tiltelni, bár a preflop callja kérdésés, de ha nem sb volt akkor pozícióból még bár kérdőjeles, de elfogadható lépés.
persze persze nem nagyon van mit tiltelni ez igaz abszolút, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire volt ok. a preflop callja. utána az allin call már persze sokkal okésabb. köszi.
Én a helyedben pre-flop all-in mentem volna. A JJ igen sérülékeny lap, sokszor jobb vele nem flopot látni. Te 2400-ig emeltél, ami kb. a harmada a zsetonjaidnak. Gyakorlatilag már egy c-betet sem engedhetsz meg magadnak, mert azzal is pot-committed lennél. Rendben, hogy most alacsony flop jött, de mit teszel egy KQ6 boardon?
Én alapszabályként úgy szoktam játszani, hogy amennyiben a zsetonjaim több mint 10 százalékával kívánom betenni, úgy tolom be az egészet, mert ezzel tudom maximalizálni a fold equtity-t.
Szerintem is pre allin, de amúgy a 8-9cel a megadás finoman szólva érthetetlen preflop...
gondolkoztam a pre allin-en csak nyilván mondanom se kell, hogy egész este laptalansággal küszködtem, gyakorlatilag ez volt az első "magas" pp-m, és hát reménykedtem hogy ki tudok belőle hozni többet, de azért annak örülök, hogy ti sem tartjátok következetes megadásnak a 89s-el a preflop emelésem.
legközelebb all in tolok ilyen esetben.
Fene tudja preflop. Ha tényleg a buborékon voltál, akkor neki a minraise után a stackje hetedét kellett betennie annak az esélyéért, hogy egy jó játékost kiejtsen. A lapja erre tökéletes volt, te ugyanis bejelentetted, hogy magas párod van. 80-20-ban voltatok de ő ugye biztos lehetett, hogy a flop után vagy elengedi, vagy kistackel, ezért 1600-at kellett adnia 5300-ért. Ez a kiejtéssel kombinálva szinte megéri.
6900 as a stacked preflop
ha nem kapsz callt és allin mész erre 800+200+400 at szerzel = 1400
bőven megéri ennyit kihozni egy jj böl...
amugy ha már lecalloltak jó volt így..
barátod callja azért kicsit necces de baráti sng-n ez van