Szerintem én megnézem a holnapi 10rebuyt és ha ömlik a zsuga akkor 6-8 rebuyt sem sajnálok:D
Tegnap voltam Tentával, és kb 100+ jött össze bő félóra késéssel.. Az összes reg ott volt, de azért akadtak érdekes játékosok is. kb 9 jutott be.
Érdemes próbálkozni..
Szerintem én megnézem a holnapi 10rebuyt és ha ömlik a zsuga akkor 6-8 rebuyt sem sajnálok:D
Amúgy a Ricardoban (Miskolc) is lesz 20K second chance BPO szat, azért ott nem hiszem, hogy tele lesz a verseny regekkel (kivéve gondolom vasika,Axe,és még kb 5-6 ember)
Tegnap 109 induló volt a Tropicana 10.000 forint rebuyos szatelitén. 9 BPO csomag került kiosztásra és a 10. is még 260.000 forintot kapott.
Csütörtök este lesz egy ugyanilyen. Én arra fogok menni. Jön esetleg valaki más is innen?
szia
hány óráig tartott, nem tudod véletlenül?
elvileg csak 60 indulóval futnak a satellitek, vagy bővültek?
a nov 30-i 20.000 +R is 60+ fővel indul?
köszi
Hát sajnos nem maradtam végig, de szerintem 4-ig is eltarthat.. Igen most már 12 asztal van és a szuper szaton is sztem lesznek kb 100-an.. Én még tolok egy Vasárnapot és egy szup szatot, úgyhogy lehet, hogy összefutunk.. :)
A 25k second chance is érdekes, nekem nincs túl nagy tapasztalatom az élő versenyeken, ez a formátum meg online nem nagyon dívik. Mennyire más a játék ilyenen, mint egy sima freezeouton? Mert ha neveznék, valszeg úgy játszanám.
azt írja a bezáródó asztalokon cg hajnalig, szokott is lenni?
ribájosnál nincs addon, vagy miért nem írják, hogy mennyi? :D
azt írja a bezáródó asztalokon cg hajnalig, szokott is lenni?
ribájosnál nincs addon, vagy miért nem írják, hogy mennyi? :D