Ha nem ertetek egyet Belabacsi kitiltasaval, akkor irjatok ala ezt:
Engedjék be Bélabácsit a kaszinókba!
Sztem egyértelmű,h igen....Ha annyira komoly lett volna az ügy,ami miatt kitiltották,akkor ott helyben szankcionálták volna,nem pedig így útólag...
Mind1,engem már(!!) nem is érdekel,újra bebizonyosodott,h hol tart a "magyar póker társadalom..."
Hát nekem nincs rálátásom még a pókeréletre, de ez tipikus magyar módszernek tűnik. Nem csináltak sok kedvet ezzel az élő pókerhez számomra. Még jó, hogy itt az online forma... Szerintem nyugodtan indulhatna, ez egy alibi indok.....
Egyik vitapartnert sem kell félteni, kár ezen flamelni...
No meg a tavalyi BPO FT "bravúros" eseményei ellenére ha valakinek még presztizs értékkel bír ez a verseny, akkor hajrá.
Aláírásgyűjtés meg vicces :)
Szánalomfaktor: 10!
Btw azon röhögtem, hogy Bélabá többet nyert az elmúlt héten, mint a fődíj lesz a BPO-n :D
Sziasztok!
Nekem is sikerűlt bejutnom Gowest élő satelitről:)
9óra harc árán-10jutott tovább a 60valahány indulóbol-40perces vakoknál.
Jó volt egy asztalnál ülni Selindekkel, OJ Sámsonnal és pár online próval mert tanulhattam pár új dolgot tőlük.
Aminek mégjoban örültem,hogy Selindek privát kiselőadást tartott az ICMről:)
na szurkoljatok!
Ne feledjétek, holnap indul az idei Budapest Poker Open!
A Póker Akadémia csapata hasonlóan közvetíti majd az eseményeket, mint azt az EPT idején tette, így várunk mindenkit szeretettel a monitorok elé. Terveink szerint szeretnénk követni az Akadémiás fórumtagok szereplését és persze minden ismertebb játékos szerepléséről szeretnénk beszámolni.
Videóinterjúk ezúttal is lesznek, reméljük figyelemmel követitek majd az eseményeket.
Mindenkinek jó szurkolást/szórakozást kívánunk, a versenyzőknek pedig egy kalappal!
holnap játszom, valaki kezd még első nap?
holnap játszom, valaki kezd még első nap?
Szintén.