want2push
Válasz atish81 kommentjére
2008. dec. 3. 20:36
demiro 56-tal all in több mint 5 ezres stacknél körfold után 300-as vakoknál? wtf???
5500-a volt , 700 már az asztalon, szerintem is laza kicsit, de ha tök feszes játékosok ülnek mögötte, akkor simán megéri rájuktolni, mert +EV.
az hogy kinn volt mögötte egy AA persze nem a legszerencsésebb :(
Azt mondta 7M körül volt. Alapvetően tényleg attól függ, hogy jó ez a move-e vagy sem, hogy mennyire nit a maradék két játékos. Sztem elég nitnek kell lenniük...
bojanika
Válasz want2push kommentjére
2008. dec. 3. 20:51
Ami nem derült ki, hogy két leosztás múlva emelkedtek volna a vakok, akkor pedig 4-es M száma lett volna. Így pedig az utolsó lehetősége, hogy FE-vel is számolva tolhassa be az allint...
Demiro
Válasz atish81 kommentjére
2008. dec. 3. 21:10
5500-a volt , 700 már az asztalon, szerintem is laza kicsit, de ha tök feszes játékosok ülnek mögötte, akkor simán megéri rájuktolni, mert +EV.
az hogy kinn volt mögötte egy AA persze nem a legszerencsésebb :(
Két viszonylag nagy stack ült még mögöttem, meg egy közepes. Egy körfoldnál egy ilyen szituáció szerintem kihagyhatatlan. Amint körbeér a button, marad 4800-am, - és megemelkedik a vak, 50/200/400-ra, - ami alig több, mint 4 M. Összesen 4 izmosabb stack ült az asztalnál (ők voltak a jobb játékosok), akiken ekkorra megszűnt volna a fold equitym. Minél inkább közeledtem volna az adott körben az UTG felé, a pusholó zónám nagyon leszűkült volna.
Ez volt kb. a 4. SS all-inem, a korábbiakban dobták. A lap milyenségére pedig annyit, hogy szívesebben tolom be egy 56o-dal ilyen szituációban, mint mondjuk ugyaninnen egy A5-tel, vagy elölről 44gyel.
A korábbiakban egyébként viszonylag feszesen játszottam.
bojanika
Válasz bojanika kommentjére
2008. dec. 3. 21:11
Nem mellékesen köszönöm mindenkinek a sok biztató sms-t, emailt, stb-t... Jól esett, tényleg.
Sajnálom, hogy kiestem, de legalább Zoleee örülhet, mert így tudok neki segíteni a közvetítésben. Mára ugyan "szabadnapot" vettem ki, de holnap már teljes sávszélességgel közvetítek én is. Jobb szerencsét minden Akadémiásnak!
bojanika
Válasz Demiro kommentjére
2008. dec. 3. 21:12
Viszonylag???
Nagyon feszes volt a srác, persze lap nélkül nem nehéz. Én hogy lettem volna feszes amikor :7c::5c:-t is kaptam. Nyílván nem dobom el... :P
tibzen
2008. dec. 3. 21:58
Két viszonylag nagy stack ült még mögöttem, meg egy közepes. Egy körfoldnál egy ilyen szituáció szerintem kihagyhatatlan. Amint körbeér a button, marad 4800-am, - és megemelkedik a vak, 50/200/400-ra, - ami alig több, mint 4 M. Összesen 4 izmosabb stack ült az asztalnál (ők voltak a jobb játékosok), akiken ekkorra megszűnt volna a fold equitym. Minél inkább közeledtem volna az adott körben az UTG felé, a pusholó zónám nagyon leszűkült volna.
Ez volt kb. a 4. SS all-inem, a korábbiakban dobták. A lap milyenségére pedig annyit, hogy szívesebben tolom be egy 56o-dal ilyen szituációban, mint mondjuk ugyaninnen egy A5-tel, vagy elölről 44gyel.
Vasárnapi verseny alatt majdnem végig 4-6 volt az M számom,
bár én nem M számban, hanem bb-ben számolok, itt még egyáltalán nem esem kétségbe. 15bb-vel még o/f, shove leginkább csak 10bb-től.
Nálam ez easy fold.
Demiro
Válasz tibzen kommentjére
2008. dec. 3. 22:29
Vasárnapi verseny alatt majdnem végig 4-6 volt az M számom,
bár én nem M számban, hanem bb-ben számolok, itt még egyáltalán nem esem kétségbe. 15bb-vel még o/f, shove leginkább csak 10bb-től.
Nálam ez easy fold.
Az összes nagyobb stack a balomon ült. Könnyedén előfordulhatott volna, hogy 1, netán 2 kör alatt sem kapok használható lapot, ez volt az utolsó olyan kör, ahol erősödés nélkül még tudtam dobatni.
Én nem nagyon szeretek 4-5 M alá kerülni, ha nem muszáj, onnan gyakorlatilag újra azonnal duplázni kellene a játszható stackhez. Elengedem még egyszer a buttont és kb. K magassal is callolnak (oda már tényleg csak 10 BB-m marad).
Persze 100 BB-ről is fel lehet állni és - ahogy a példa is mutatja - akár még nagyon előre is oda lehet érni, de nyilván abban már nagyobb a szerencse faktor szerepe.
Gratulálok egyébként a hétvégi eredményhez! Még az is lehet, hogy Neked van igazad, de többek között azért szép játék a póker, hogy sokszor nem egyetlen helyes megoldás, startégia létezik. :) És köszönöm a véleményt!
buktar
2008. dec. 3. 23:20
Sajnálom srácok, én szurkoltam ezerrel!
Janika a barátnőd olvassa az Akadémiát? :D
Demiro
Válasz buktar kommentjére
2008. dec. 3. 23:36
Janika a barátnőd olvassa az Akadémiát? :D
Azt is kérdezd meg tőle, hogy melyik. :D
buktar
2008. dec. 4. 0:04
Azt is kérdezd meg tőle, hogy melyik. :D
Jah tényleg! Kiérdemelte az Akadémia Don Juan -ja címet.