Póker Fórum Archívum > Élő póker > Chilipoker DeepStack Open Bécs Október 14-17ig

bandito
Válasz Chilipoker kommentjére
2010. okt. 6. 16:48

Aki úgy gondolja, hogy ez nem kényelmes megoldás számára, annak pedig a Montesino kaszinóban, vagy a weboldalukon kersztül van még lehetősége regisztrálni (http://www.montesino.at/index.php?option=com_seminar&Itemid=93)!

A fenti link nálam nem megy.
Van olyan, h. regisztrálok és csak a helyszínen fizetek, vagy mindenképp kell chilipokeres acc.? Hogy a legegyszerűbb?

gorcsy
Válasz bandito kommentjére
2010. okt. 6. 16:53

Ha regisztrálsz lehet a helyszínen fizetni 30percel a kezdés előttig fenntartják a helyet, én így értelmeztem a honlapon írottakat.

bandito
Válasz gorcsy kommentjére
2010. okt. 6. 19:47

De hol? A link nem megy nálam...
Be tudsz rakni egy linket?

gorcsy
2010. okt. 6. 19:56

Buy-In / Reservierung

itt kattints a linkre a 2. pont alatt(ha közvetlenül azt szúrom be akkor nem működik vmiért)

Chilipoker
Válasz gorcsy kommentjére
2010. okt. 7. 15:00

regisztrálás a kaszinón keresztül

Sziasztok,

Ha a kaszinón keresztül szeretnétek regisztrálni, akkor gorcsy által megadott link tökéletes (Buy-In / Reservierung ). Először természetesen regisztrálnotok kell a kaszinó honlapján.
Ha ez megvan, csak kattintsatok a második pont alatt található linkre, amin kiválaszthatjátok a DSO €550 beülőt, amit azonnal meg is vehettek.

Mindenkit szeretnék figyelmeztetni, hogy ha nem veszi meg online a beülőt, akkor nincs is regisztrálva, hiszen nincs lehetőség a kaszinónál a foglalásra.

További kellemes napot!

Találkozunk Bécsben!

donw3ga
2010. okt. 9. 11:38

Sziasztok, én is megyek autóval, esetleg Kecskemét környékéről jön valaki?

Chilipoker sikerült egy csomagot nyernem, további részleteket mikor küldenek? Írtam tegnap reggel a supportnak de még nem érkezett válasz.

Zsipali
2010. okt. 10. 22:28

Sziasztok,

Ha valaki szeretne jönni a DSO bécsi állomására, vagy esetleg már regisztrált is, de szállása még nincsen, annak szeretném a figyelmébe ajánlani a következő lehetőséget.

A Chilipokernek egyedi megállapodása van a kaszinó mellett lévő ETAP hotellel, így kedvezményes áron tudtok szobát foglalni. A hotel közvetlenül a kaszinó mellett van, a szobák ára október 14-ei érkezéssel:
-egyágyas szoba + reggeli =€45
-kétágyas szoba (double) + reggeli =€60

Már csak limitált számban vannak szobák, így ha valakit érdekel, jelezze itt ma, vagy a support@chilipoker.co.uk címen!

Ez él még? Lehet még szobát foglalni?

bandito
Válasz Zsipali kommentjére
2010. okt. 12. 9:47

A kaszinó weboldalán foglaltam helyet 1b napra, erre küldtek számlaszámot hogy utaljam oda a pénzt. Köszi, az kb. 5 nap mire odaér. Nincs ezeknek valami creditcardos, moneybookeres befizetési lehetőségük?
A chili-n már nem lehet venni direkt buyint.

Van valami megoldás? Potyára nem szívesen mennék ki, ha fullon lesz a verseny?

gorcsy
2010. okt. 12. 9:50

fenntartják a helyet 30percel kezdés előttig, be lehet fizetni a helyszinen kp-ban is
(ez csak akkor igaz ha tudok még németül:D)

Zoleee
2010. okt. 12. 10:45

A kaszinó weboldalán foglaltam helyet 1b napra, erre küldtek számlaszámot hogy utaljam oda a pénzt. Köszi, az kb. 5 nap mire odaér. Nincs ezeknek valami creditcardos, moneybookeres befizetési lehetőségük?
A chili-n már nem lehet venni direkt buyint.

Van valami megoldás? Potyára nem szívesen mennék ki, ha fullon lesz a verseny?

Szerintem fullon lesz, de úgy halottam megoldják, ha többen lennének. Tudtommal a Montesinoban 30-40 asztalon is mehet egy nap a játék.

Élő ügyfélszolgálat