Ime pár fotóm erről a remek póker helyről.
Picasa Web Albums - pongi_fly - 2010.11.05.Do...
Arra is motivált a hely,hogy szóval....áh beszéljen ez a kép helyettem:
Az új Doyle kártyaőröm:)
Törzshely:)
Most nézem én is a honlapot bezártak.
Volna tippem.....
Remélem kinyitnak egyszer újra.
Kár lenne ezért a remek helyért.
Szerintem a legkorrektebb terem Budapesten az általam ismertek közül.
Nem játszom túl rég óta, voltam már az Alfában meg a Miamiban is párszor. Utóbbit nem szeretem, mert olyan mint valami gyár, bemész és mindenki leszarja a fejed. az Alfába meg az életbe többet be nem teszem a lábam!!! Balfaszok az osztók, gyökerek a játékosok, putri az egész. Ezzel szemben a Doylban a személyzet halál jófej, az osztók és a floormanek tökre segítőkészek, mindig jó a hangulat, és nem mellesleg a terem is nagyon faszán néz ki. Régebben sem volt szar, de az utóbbi időben egyre több újítást vezettek be, ami nagyon feldobta.
Látszik, hogy oda figyelnek mindenre. A múltkor az alfában a szemem láttára belekötöttek az asztalnál az egyik gyerekbe, hogy miért adott meg egy hívást. Egy elég nagy darab tetovált fasz vagy húsz percig szívta a vérét, le fasszopó köcsögözte, az osztó meg a személyzet meg nem szólt semmit, végül a srác sztem már csak azért tolt allint, hogy kiessen, és mehessen onnan, mert már szarul érezte magát. A Doylban meg mikor engem kezdett el valaki kóstolgatni, a második beszólogatásra ott termett egy két méteres biztonsági őr, valószínűleg a kopasz teremfőnök szólhatott neki, vagy nem tudom, de leült az asztaltól fél méterre, és addig ott ült amíg a srác ki nem esett... Nem tudom tényleg miattam volt-e, mindenesetre engem megnyugtatott, hogy odafigyelnek az ilyenekre... Szal én biztos nem megyek máshova játszani, nekem megfelel a Doyle, csak ajánlani tudom...
mi lesz/lett velük?
Ime pár fotóm erről a remek póker helyről.
Picasa Web Albums - pongi_fly - 2010.11.05.Do...
Arra is motivált a hely,hogy szóval....áh beszéljen ez a kép helyettem:
Az új Doyle kártyaőröm:)
No1!:)
Most néztem meg az oldalukat.
Van változás.:):)
Nézzétek meg ti is megéri !!!!
Doyle Brunson Pókerklub - Élő Póker Budapesten
Facebookról:
"Doyle Brunson Pókerklub
3 órája
Kedves Játékosaink!
Hosszas várakozás után végre holnap (07-én, pénteken) derül ki a helyszíni ellenőrzés időpontja, elvileg jövő hét elején megtartja a hatóság, és ha a helyszínen mindent megfelelőnek találnak, akkor jövő hét pénteken (de
cember 14-én) újra nyitunk.
Ez úgy kb 90%, de reméljük a legjobbakat.
Bízva a sikerben, a nyitás pontos időpontját és programját hamarosan közzé tesszük, amint a helyszínbejárás időpontját a Szerencsejáték Felügyelet megerősíti, tehát várhatóan holnap.
Úgyhogy tessék lélekben mindenkinek felkészülni, már a célegyenesben vagyunk. :)"
volt itt mostanában valaki?
tapasztalatok?
cash game felhozatal?
én a héten lehet ellátogatnék egy kis élő játékra, csak előtte gyűjtenék pár infot.
Köszi.
M.