Élő cash game alkalmazkodás
Sziasztok!
Gondoltam indítok egy ilyet, ha erdekel vkit ill küzd az alkalmazkodassal az online játékból való atteresnel
Nekem a lazább callok alkalmazása már nagyjából megy, de a hiperaggro 3betre nem dobó játékosokkal szenvedek
Egy alap 200-400 játék ezekben az esetekben ugye úgy nez ki, 2000 missi, 10.000 hívás és van 3-4 megadó
Itt érdekelne a véleményetek hogy milyen opciókat alkalmaztok
100.000 Ft általában a stack nálam
Call nehéz mert ha nem talál a board bajban vagy
Lightabb allinek mert az allin call range ellen elol leszünk egy At+ push range-dzsel
Kiulés
Feltöltés 200-300 stackre
Más opció nagyon nem jut eszembe. A feszesebb játékot szoktam választani ill pozícióból aggrozni, de aki már játszott elot tudja hogy calling station ellenfelek ellen ahol alig van range amit be lehet lőni találat nélkül nehéz játszani ami esteken keresztül is megtörténhet
Köszi ha valaszoltok
Viszonylag gyakran kerülök én is hasonló szituba. Mivel nem igazán kedvelem a varianciát, ezért nálam a pre push nem nagyon játszik. Fene se akar 2-400BB-kért flipelni.
Inkább hátulról játszom én is, próbálok pl. minél több setet flopolni amit majd szépen kifizetnek. Élőben ez még egy feszes image-dzsel is megy. Ahogy halad az este előre, úgy kell egyre mélyebb stack a profitábilis játékhoz. Nem ritka, hogy kénytelen vagyok 4-500BB-t váltani.
Ugyan ezt gondolom én is. Nagyon nagy türelem kell hozzá de a set vadászat illetve a suited connectorokkal való játék pozícióban ami a profitot adja. Illetve meg kell élni a jobb lapoknak
Blöffök elvetve kellenek bár senki nem veszi eszre ha sosem bloffolsz
Ahol a miszi ált 2000,- az 1k/2k -nak számít , ergo 200k = 100 bb ,
Azt tudom javasolni , hogy válts egy millát , mert a 'nagyok' túl sűrűn fognak megfosztani ev-től .-
Teljesen felesleges váltani annyit mikor az effektív stackek 300-400 korul vannak max
Pont ez a lényege hogy hiába vannak ekkora missik utana teljes hibás bet sizeokkal folyik a játék már