Élő játék - AJ nehéz helyzetben
Még nem nagyon csináltam handelemzést, és nem csinálok úgy mintha értenék hozzá, de kíváncsi lennék hogy szerintetek ilyenkor mi a teendő (élő játék):
Játékos1:58k
Hero:58k Dealer
Játékos2: 38k SB
Játékos3: 130k BB
vak:1k/2k
Hero::Ac::Jc:
Játékos1 raise-l 8k-ig. Játékos1 feszes-agresszív,Játékos2 feszes-passzív, Játékos3 laza-agresszív erős lapömléssel (az én olvasatom szerint)
Ezt kicsit bővebben kellene leírnod.Nem írtad hogy milyen játék,gondolom torna.Vakok mekkorák,hányan vagytok hány hely fizet stb.
Ezt kicsit bővebben kellene leírnod.Nem írtad hogy milyen játék,gondolom torna.Vakok mekkorák,hányan vagytok hány hely fizet stb.
Szinte biztos, hogy pusholnék.5,5BB a potban, nekünk 29BB, az emelő pedig 4BB-t emelt, másra nincs is nagyon lehetőség.
Talán csak akkor dobnám/callolnék, ha az ellentől ez lenne az első 4BB-s emelés, de ha korábban is emelt ekkorákat, akkor sztem std push.
Szinte biztos, hogy pusholnék.5,5BB a potban, nekünk 29BB, az emelő pedig 4BB-t emelt, másra nincs is nagyon lehetőség.
Talán csak akkor dobnám/callolnék, ha az ellentől ez lenne az első 4BB-s emelés, de ha korábban is emelt ekkorákat, akkor sztem std push.