Póker Fórum Archívum > Élő póker > Élő játék, kérdéses parti

illese
Válasz tdaniel84hun kommentjére
2009. szept. 23. 14:51

Preflop miért nem emeltél vissza? Kilencvenig simán tolhattad volna, vagy akár allin. Nem hiszem, hogy van ember aki ezután a line után dobna.

Floppon elég lett volna megadni, bár szerintem mind1 mert a turn betedre már dobott volna. De nem látom, hogy a floppon hogyan lenne ebből az allinból pénz. Csak a QQ fogja megadni, de az a preflop alapján nem nagyon valószínű.

DirkG
Válasz illese kommentjére
2009. szept. 23. 15:00

Elég elszántnak látszott, lehet még preflop visszamelek 4-szerre is.

tdaniel84hun
Válasz illese kommentjére
2009. szept. 23. 15:03

Preflop miért nem emeltél vissza? Kilencvenig simán tolhattad volna, vagy akár allin. Nem hiszem, hogy van ember aki ezután a line után dobna.

Floppon elég lett volna megadni, bár szerintem mind1 mert a turn betedre már dobott volna. De nem látom, hogy a floppon hogyan lenne ebből az allinból pénz. Csak a QQ fogja megadni, de az a preflop alapján nem nagyon valószínű.

Elég régen játszunk ebben a társaságban egymással és ismer annyira hogy 4betre dobott volna ezért nem emeltem vissza inkább. Flopon mielőtt belehívta a 90-et 5 percig gondolkozott és fejtegette hogy nem hiszi el hogy AA-m van mert nemm hívtam vissza :D De azért belehívott, ezután toltam rögtön az allint majd saját magát szidva dobott. Ja és mondta ha nem rögtön tolom megadta volna...

All in
2009. szept. 29. 22:42

Üdv! Az alábbi partival kapcsolatban lennék kíváncsi , hogy kellett volna. 6 fős asztal. Vakok: 100-200, Kezdőzseton: 10000, Második leosztás.

UTG limp, MP fold, CO limp, én dealerből Ad Jd -vel raise 700-ig, SB, BB, és UTG megad, CO fold.

Flop: 5h Ah Kh Pot: 3000

SB check, BB bet 700, UTG fold, én reraise 2000-ig, SB fold, BB call

Turn: 8d Pot: 7000

BB check, én bet 2000, BB raise 5000

és nehezen, de elengedtem.... Hiba volt? Várom az észrevételeket. És előre is köszönöm a tanácsokat.

matusow88
Válasz All in kommentjére
2009. szept. 29. 22:46

Hiba volt?

nem.

All in
Válasz matusow88 kommentjére
2009. szept. 29. 23:44

Értem... Akkor ezek szerint nem volt rossz döntés a dobás. És hogy lehetett volna optimálisan megjátszani ezt a partit?

tdaniel84hun
2009. szept. 30. 13:28

én két limperre lehet hogy többet emeltem volna 700-nál preflop (mondjuk 1000-ig), turnon pedig beteszem. flopon magas ász védi magát, szett szintén úgyhogy szerintem abban a pillanatban még elöl voltál. BB-nél leginkább egy QJ szerű lapot tudok elképzelni flösshúzóval.

Agitator
2009. szept. 30. 14:00

Pre nagyobb emelés szerintem is, viszont turnon nem tudom hogy el tudtam volna-e dobni.

A megjátszás elég sánta, mert ha flösse van kis lapokkal, akkor már flopon vissza kell emelnie h védje magát egy magasabb flöss vagy fd ellen. Ha a turn 8-assal szettje lett (ez esetben a flop callja elég merész lépés), akkor sem hiszem hogy ilyen drawheavy bordon visszaemelne.

All in
Válasz Agitator kommentjére
2009. okt. 1. 10:20

Hát nagyon megzavart a flop megadása és a turn visszaemelése, annyira, hogy még banki esélyt se számoltam... Utólag persze okos az ember, de belegondolva, hogy egy 14000-es potba 3000-et kellett volna megadnom a turn visszahívása után, s összesen 6800-am volt... Allin kellett volna mennem.

V.Peti
2009. okt. 1. 10:35

a jobb elemzés érdekében kérlek válaszolj erre a három kérdésre.

1. miért emeltél vissza flopon?
2. a 78o-n kívül mi változott a turnon?
3. flopon ha 3betel rád mit tettél volna?

Élő ügyfélszolgálat