Gyönyörű... én akkor is baromságmak és etikátlannak tartom, hogy ezek után neki ítélték az egészet. Mindegy, többet oda nem megyek, az biztos. Pedig megérné, látjátok, milyen jól játszó emberek vannak. 4-10-zel KK8 flopon all inel és elmondása szerint nem is dobatni akart, hanem színre várt...
sziasztok
Tornákon kötelező mutatás van all in-ben,
Hiszen aki all int jelent annak kötelező a lapját megmutatnia.
Itt azért voltál szerencsétlen helyzetben mert igaz neki volt a több zsetonja de ő jelentett all in-t
tehát betette minden zsetonját
te pedig ezt tartottad ameddig a zsetonjaid bírták magyarul call.oltad
Nos ebben a helyzetben neki kell először megmutatnia a lapját és nem kérdezősködnie kell hogy mid van, ha ezt nem teszi meg és bedobja az osztónak kötelező azt felfordítani és mindenki számára láthatóvá tenni, és ezek után kell neked megmutatnod a lapodat
sajnos ebben az esetben valóban helyes volt osztó kolega és a teremfőnök döntése.
Más lett volna a helyzet ha te jelented az all int
mert abban az esetben te vagy köteles mutatatni, és ha ő eldobja a lapját az már hiába van all in-ben dobott lap hisz ő muck ot jelentett azzal hogy lapját lefordítva bedobta és hozzáteszem erre megvan minden lehetőssége de akkor a party számára már nem nyerhető meg.
Sajnos azon az oldalon ültél hogy te fogadtad így sajnos helyes volt a döntés az egyébként tényleg elég kényes szituban.
Ez a szabály sajnos ezt tartani kell egyébként elég szomorú dolog így elveszteni egy tornát főleg hogy ilyen esélyes voltál.
További szép sikereket kívánok neked.
Josh
Sziasztok! Most jöttem haza egy 8 ezres freezoutról, ami hihetetlen módon felidegesített. A következő történt: a verseny középső szakaszában nálam 88, emelek, páran megadják, majd a nagyon laza, de iszonyatosan fish chipleader visszaemel. Tudtam, hogy erős lapja biztos, hogy nincs, és kedvező flop esetén lestackelhetem, ezért megadtam. De nem is ez a lényeg.
A flop 8KK (a 8-as és király káró)
Nekem álomflop, a cl emel, én visszaemelek, ő all in, én call. Kérdezi, mim van, mondom, fullom, erre ő egy szolid "bazmeg" után a lapját fel sem fordítva, meg sem mutatva bedobja, mondván, hogy ezt már nem is nyerhetem, vitted a kasszát. (ami egyébként hatalmas volt, a cl-ségért ment.) Ugyanis flösshúzója volt, azt mondta.
Turn K, River 10
Ez nekem már annyira nem jó, sőt, de mivel bedobta, gondoltam, simán enyém a pot. Erre megszólal a gyerek: várjunk csak, 10-4 káró volt nálam és már nyúlt is lapjáért. Az osztó felfordította, és mint kiderült, iszonyatos balszerencsém folytán neki nagyobb fullja lett. Már ezt sem akartam elhinni, hogy ilyen leesik, hát még utána, amikor ő és az osztó azt hangoztatták, hogy all in-nél nincs dobott lap! Azaz övé a kassza... Kihívtuk a górét, aki semmi mást nem mondott, csak azt hangoztatta, hogy all in-nél nincs dobott lap, nincs dobott lap. Na most ezt értem én, de ő flopon a showdown pillanatában ő messzire elhajította a lapját! Már majdnem el is keverték, és csak a riveren vette vissza... Ez mi? Ilyet lehet?
Azoktól kérdezem, akik pontosan ismerik a szabályt...
Egyébként 1, azaz 1% esélye volt nyerni, de nem is ez a lényeg, hanem ami utána történt. Köszi szépen a választ!
De ha már te all-inba vagy több játékos nincs rajtad és ő rajta kivűl így all-in védelem van! Ha jól tom! Cg-n szentem ez dobás lett volna! De tornán nem! Na az tény hogy ha meg majdnem össszekeverte az osztó esetleg más lapját visszadhata neki és ő meg rávágta! na hmm ez ilyen! Én úgy jártam hogy hogy all-int mentem koma gondolkodot és az osztó közbe meg leosztotta a boardot
nállam természetesen AA volt nálla meg K 10s és mivel leosztotta egyből rávágta call de csak k párja volt! és mondták is hogy ez már érvénytelen! Így csak a blindeket vitem!