Póker Fórum Archívum > Élő póker > Élő póker Eisenstadt

svajcifiu
2013. aug. 21. 22:05

Élő póker Eisenstadt

Járt már valaki ebben az osztrák pókerklubban?
Tapasztalatok?
Ha működik még, valószínűleg gyakran látogatnék arra, mert Sopronban kaptam melót, és ez onnan mindössze 25 km-re van :)

Thorles
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. aug. 21. 23:14

Bocs az offért, de iszonyatosan fáradt vagyok. Eisenstadt helyett einstandot olvastam. Azt hittem arról fog szólni a topic hogy valaki benyúlta a potot élő játékban erőszakkal és elfutott vagy valami ilyesmi. Nem ártana aludni már :D

rockett
2013. aug. 21. 23:29

Járt már valaki ebben az osztrák pókerklubban?
Tapasztalatok?
Ha működik még, valószínűleg gyakran látogatnék arra, mert Sopronban kaptam melót, és ez onnan mindössze 25 km-re van :)

Én nem játszottam ott, viszont Sopronban dícsérték anno. Egyébként Sopronban is megy jó 100/200 általában, teljesen eltévedt arcokkal és mindig ugyanazokkal kb. Regularok nem nagyon voltak amíg én ott játszottam :) Bár Full ring gameben hatalmas kacsulás megy, szóval többnyire elég NITként toltam ott a magam játékát...

wiener neustadtban játszottam, az is Poker Royale, mint az eisenstadti, elég jó mezőny volt szintén, egyik legnagyobb nyerő sessionöm itt zajlott :)
Turnierkalender - poker-royales Jimdo-Page!
A klub amúgy biztosan működik, mert friss a versenynaptár. GL!

svajcifiu
2013. aug. 22. 0:24

köszi szépen a választ.
Már alig várom hogy rendszeresen játszhassak élőben a sógorok ellen :)

erikkke
2013. aug. 22. 0:51

repkednek a jurok sima ügy semmi xtrát nem kell csinálnod kb csak értékért játszani . 200 on . fölötte keményebb nyilván .

vadallat
2013. aug. 22. 10:29

jó a sör és szépek a csajok. röviden tömören.

Élő ügyfélszolgálat