Abban az esetben, ha az osztó nem a nyertesnek tolja ki a potot akkor mi van? Akkor a játékosnak oda kell adni az ellenfélnek? Vagy megtarthatja és a teremnek kell kifizetni az igazi nyertest?
Vagy ti hallottatok már olyat, hogy ilyen esetben a teremnek kellett a zsebébe nyúlnia?
7 card Stud esetleg nem szokott leni? vagy dealer's choice ?:)
... és nem tudom megéri-e a teremnek, nem sok helyen láttam még studot meg 2-7 triple draw meg kínai pókert, holott poénból meg unalomból alacsony téten elszórakoznék ezekkel.
Igen, én is így gondolom, hogy nem éri meg a teremnek. Még a pókertörvény előtti időkben 6-8 évvel ezelőtt Szolnokon az egyik klubban játszottunk dealers choicet ahol tényleg mindent játszottunk amit mondtunk. Most meg persze ott a teremszabályzat meg a betanítás, és valóban néhány mániákuson kívül nem is játszana senki csak holdemet, az is csoda, hogy azért már vannak omaha asztalok is.
Embereeek!! :)
Megint nem pörög a topik :( én is tt csövezek Szegeden de tartóztatom, magam hogy kimenjek játszani ugyanis még 2 uv vár rám a héten... :(
Valaki jár azért rendszeresen? (mármint szegedi uniba?)
Sziasztok! Állítólag nyílik egy új pókerterem Szegeden még idén. Valakinek van erről bővebb infója?
Sziasztok kedves olvasok, sporttarsak!
Elore is elnezest szeretnek kerni az ekezetnelkulisegert!
Egy apro szosszenetet szeretnek megosztani veletek, ami elott azota is ertetlenul kerekednek szemeim.
Tortent ez ev masodik heteben, hogy az egyik kedves gyermekkori cimboram hazalatogatott Irorszagbol a szuleihez.
Mivel elore tervezett latogatas volt, igy nekunk is volt lehetosegunk rekreacios programot kitalalnunk a szabad pentek estejere.
Nem lesz nehez kitalalni, hogy a poker mellett dontottunk.
Jomagam sem voltam mar evek ota egy joizut elozni, szoval kellemes kikapcsolodasnak tunt meglesni, hogy, hogy s mikent van ez manapsag "errefele".
FPP klub iranyaba vettuk tehat magunkat, kello izgatott varakozassal, jokedvvel.
Megerkeztunk - es innentol jon az erthetetlen, kellemetlen resz.
Belepeskor regisztralnunk kell magunkat, hogy megnyiljanak a kapuk az asztalokhoz - rendben is van, nincs ez maskeppen masutt sem.
A baratom a magyar utlevelet nyujtotta at ( tizeneve dolgozik Iro.ba magyar allampolgarkent ), mint igazolo irat, de ez sajnalatos modon nem bizonyult elegsegesenk.
A szemelyzet belepteto tagjai mindenaron lakcimkartyat is kertek tole, mondvan egy utlevel nem lesz eleg a belepeshez.
Mivel nem rendelkezik lakcimkartyaval mar evek ota a fentebb emlitett okok miatt ( nem el M.o.on ) igy mondanom sem kell, hogy nem nyerhettunk bebocsajtast a "szentelybe".
Kulonosebben nem alltunk bele semmilyen konfrontacioba, hiszen semmilyen jelet nem vettuk, hogy barmi eselyunk lehetne.
A szemelyzet 3-4 tagja is bizton csak azt tudta mondogatni, hogy kell a lakcimkartya - kerdesunkre, hogy ez miert van igy - felvazolva nekik baratom helyzetet -, kerdezzuk a Szerencsejatek Rt.t kaptuk valaszul.
Tavoztunk.
Nem allitom, hogy a klub hibazott/hibazik, hiszen tudom, hogy ertetlensegem a tudatlansagombol fakadhat, de, hogy valami itt nem stimmel az azota sem hagy nyugodni.
Adott egy magyar utlevel, amivel gyakorlatilag a vilag barmely pontjan akar uj eletet is kezdhet az ember, nem is beszelve arrol, hogy barmely kaszinoba, kartyaterembe Londontol Vegasig belepesre jogosit, itt Magyarorszagon, Szegeden 2019ben az FPP.ben nem eleg.
Szeretnem kerni ha valakinek ezzel kapcsolatban van pontos infromacioja, akkor azt kommentben szivesen olvasnam.
Teljesen megszünt Szegeden az élö póker a Covid óta?
Tud valaki valamit?
Teljesen megszünt Szegeden az élö póker a Covid óta?
Tud valaki valamit?
A 7en tettek ki hírdetést személyzetre.