mekkor allat volt a nemet öreg pali....
egy EPT en egy allint tolni 55 el preflop....
hogy a fenebe jutott ideáig, de azert jol szorakoztatott minket már tegnap is, kb korda tudassal csak allint ismert, nem emelt csak allint, ha emeltek ő allint nyomott....:-)
Már csak 5-en vannak :-) 510 el jelenleg is 3.
funny: az oszto aki most oszt már nekem is sokszor osztott. Veldenben és Seefeldben remelem majd egy EPT döntő asztalán is fog :-)
mekkor allat volt a nemet öreg pali....
egy EPT en egy allint tolni 55 el preflop....
hogy a fenebe jutott ideáig, de azert jol szorakoztatott minket már tegnap is, kb korda tudassal csak allint ismert, nem emelt csak allint, ha emeltek ő allint nyomott....:-)
Már csak 5-en vannak :-) 510 el jelenleg is 3.
Az milyen durva, hogy minden fajta márkajelzés le van takarva. Kiváncsi lennék, hogy mi van a Dénes baseballsapkáján :) Talán Full Tilt poker? :)
Jelenlegi állás:
Julien Thew - 1,004,000
Vladimir Poleshch - 960,000
Thomas Fuller - 518,000
Kaló Dénes - 341,000
Thomas Fuller az egyik legtapasztaltabb online cash game cápa az asztalon (NL2000-es játékos). Akit bővebben érdekel, tekintse meg a blogját.
Jelenlegi állás:
Julien Thew - 1,004,000
Vladimir Poleshch - 960,000
Thomas Fuller - 518,000
Kaló Dénes - 341,000
Thomas Fuller az egyik legtapasztaltabb online cash game cápa az asztalon (NL2000-es játékos). Akit bővebben érdekel, tekintse meg a blogját.
Történhetne valami :/
ja iszonyat passziv jatek folyik....
check check check.....
De nem most.
Fuller nagyot esett....
ez a hand karpotolt... most mar Denes 2. lehet, de szerintem Julian ellen nincs eselye... En mar a döntő elejen ra raktam volna a pénzem...