Mark valoban a 2 evadban nyerte meg a londoni EPT -t.
Az allines party szerintem nem volt rossz, az amcsi srac gyengeseget fedezett fel es kitartott a velemenye mellett. Szerintem nagy jatek volt mindketöjüktöl, a norveg csak azt nem vette figyelembe, hogy ki ellen jatszik, ez az amcsi pont egy monster callal lett hires a tavalyi Monte Carloi EPT-en mikor Patrick Antoniust ejtette ki....
Final table
Elkezdődött a barcelonai EPT final table élő közvetítése. Épp most zajlik a játékosok bemutatása.
Játékosok és zseton állás:
1 - Gregory Dyer (USA) - 1,606,000
2 - Adam Junglen (USA) - 320,000
3 - Nikolaus Jedlicka (Austria) - 569,000
4 - Mika Paasonen (Finland) - 924,000
5 - Mark Teltscher (UK) - 676,000
6 - Sander Lylloff (Denmark) - 502,000
7 - Tronde Eidsvig (Norway) - 452,000
8 - Patrick Bruel (France) - 374,000
Kapcsolódó cikk és némi infó az egyik legjobb final table játékosról:
Már csak 13-an versenyben a barcelonai EPT döntő napján
Kiket érdemes feltétlen figyelni:
Az első helyezett nyereménye több mint 1,17 millió euró. :)
Nikolaus short stack-ént preflop all in ment TT-zel, amit Mark AQs-sel megadott.
A következő lapok jöttek: Q x x A x
Így a final table egyik legjobb játékosa 7. helyezettként búcsúzott (előtte már kiesett a francia játékos). Nyereménye 154,700€.
Az első helyezett nyereménye több mint 1,17 millió euró. :)
Megvan a győztes! Sander Lylloff (Dánia) nyerte a versenyt.
A döntő partit jóbarátja és szobatársa, Mark Teltscher (UK) ellen játszotta, ahol nagy szerencséje volt, ugyanis preflop all in-t követően JT lapja két további bubival tercre javult ellefele KK-ja ellen.
A döntő partit jóbarátja és szobatársa, Mark Teltscher (UK) ellen játszotta...
Nagyon bulis HU volt... lol
Remélem egyszer majd mi is így egy ilyen szituációban játszunk egymás ellen :)
Hááááát, a BPO-ban egyébként még most sem vagyok biztos...nem tudom induljak-e, mert ugye én nem vagyok turny játékos. De még meggondolom, filózok rajta. Lehet megpróbálok majd egy-két satelitet, aztán meglátom.