állítsunk fel egy büfét a bejáratnál? :D :D :D
állítsunk fel egy büfét a bejáratnál? :D :D :D
Hat ez bizony meg magyar szinten is nagyon gyenge szervezes volt, nemhogy europain es 350 euroert :O. Remelem tanultak a mai napbol es a heten tesznek rola, hogy ne ez legyen az utolso EPT Budapesten.
Köszi srácok a szurkolást, sajnos most ennyire tellett, fogok még én jobban is szerepelni nagy versenyen!
2 ismertebb játékos ult az asztalomnál: Markus Golser, a 2. vakszint elején esett ki, ma egyáltalán nem játszott jól, volt 1-2 érdekes move-ja. A másik pedig a francia Arnaud Mattern volt, aki messze a legjobb játékos volt az asztalnál, végig nagyon jól, agreeszivan és kiszámithatatlanul játszott, pedig 1-2 partiban kimondottan balszerencsés volt! (Kozben rákerestem a hendonmobon és tavaly pl. ő nyerte a prágai EPT-t.)
A szervezés sajnos igen gyengére sikerult, foleg erre a kaja, pia dolgokra gondolok (nem volt vacsora!!!), de néhány osztó se volt a toppon, lehet h. tényleg azt akarják h. jovore ne legyen Pesten EPT...
A masszázs, ha jól tudom percenként 5 vagy 10 euro, San Remoban pl. Esfandiari 500 eurot fizetett érte...:)
Na mára legyen ennyi! GL a holnap játszóknak!
A 15 perces szüneteket az ember nem arra akarja felhasználni,hogy kirohangáljon a mekibe,befaljon valamit és rohanjon vissza.
Mivel én is vacsorára számítottam,ezért rákényszerültem a 3800FT-os sajtburgerre,amihez még ittam egy kólát is és 4600 lett a számla.Nem beszélve arról,hogy az asztalnál játék közben kellett elfogyasztani.Ez egy vicc.
Egy 10k HUF-os versenyen is adnak valami szendvicset,itt nemhogy vacsora,még egy svédasztal se volt...
Szánalmas,hogy ilyen fee mellett ezen spórolnak.Bécsben egy 500 Eurós versenyen többfogásos vacsora van.
A külföldiek is hőbörögtek,erre Kovács Jenő bemondta,h ma csak 8 vakszint van,ezért mindenki tud vacsorázni a verseny után,mintha bármelyik más EPT-n nem 8 vakszint lenne az első napon...Majd hozzátette,hogy lesz valami pokeres vacsora 8k HUF-ért.
A másik a felszolgálók,akik felvették a rendelést,meg kihozták a kaját.
Mintha egy lagzin lettek volna...Szartak ők rá,hogy ez egy pokerverseny fogalmuk se volt,h mi ez.Volt olyan,hogy a srác épp törnön egy reraise allin megadásán gondolkodott a kiesését kockáztatava,erre a pincér odament megveregette a vállát,hogy itt az ásványvize fizesse ki...A többi játékos intette le,hogy nyugodjon már le egy kicsit.Volt szerencsém hallani,ahogy a főnökük eligazítást tartott nekik ezután:
"Ha ennyire játszanak ,akkor várjatok 30mp-t..." LOL Itt nem az ellenfél hívja rád az időt,hanem a pincér.
Az egyik francia srácnál nem volt elég HUF és így nem tudott elég borravalót adni,a pincér úgy nézett rá,hogy végül még ő kezdett el szabadkozni.
Az osztókról inkább ne is beszéljünk össze-vissza számolták,tologatták a potokat és össze-vissza mondták angolul.Ez a játékosokat frusztrálta,így többször történt,h kioktatták őket,hogy mit,hogy kellene csinálni.Elég kellemetlen volt...
Mindent összevetve,ahogy Kovács Jenő is mondta,kicsit korán jött ez a lehetőség és a szervezők eddig nem nagyon éltek vele.Azért ez egy EPT!
Itt talán félre lehettett volna tenni,ezt a "mindenhonnan annyit húzunk le,ammennyit lehet" mentalitást így első alkalommal...
Nem tudom,hogy a külföldiek közül,ki fog visszajönni,aki ezeket megtapasztalta.
Nagyon zsir volt az interjud, tuti leszz jobb eredmény is,csak kikell várni, GL, a holnapiaknak is.........
Volt olyan,hogy a srác épp törnön egy reraise allin megadásán gondolkodott a kiesését kockáztatava,erre a pincér odament megveregette a vállát,hogy itt az ásványvize fizesse ki...A többi játékos intette le,hogy nyugodjon már le egy kicsit.Volt szerencsém hallani,ahogy a főnökük eligazítást tartott nekik ezután:
"Ha ennyire játszanak ,akkor várjatok 30mp-t..." LOL Itt nem az ellenfél hívja rád az időt,hanem a pincér.
Sziasztok!
Csak gyorsan egy pár szót a mai napon történtekről (aludni is kell valamikor:-)):
Kicsit nehézkesen kezdtünk, voltak fennakadások, de úgy egy 2-3 óra után már gördülékenyen ment a közvetítés. Eleinte igazi kihívást jelentett magamban megtalálni a 262 játékosból azokat akikre fokuszálni szerettünk volna. Szerencsére délután háromra megérkezett bojanika is, és így ketten már jobban eltudtuk látni a press roomban dolgozó kanrich-t és Skiboyt. Kis nyolc személyes csapatunkba tartozott még a két kamera emberünk és fotosunk Fry.
A szervezéssel kapcsolatban, csak alá tudom támasztani Bélabácsi és sok más játékos véleményét. :-( Mi hétfőn már felmértük a terepet és őszintén szólva én már akkor sejtettem, hogy gondok lesznek legalább is ami a árakat illeti. Mi okosan csomagoltunk magunknak kaját:-)
Talán a legjobban megszervezve a Press room volt. Ugyan voltak itt is gondok a internetel, de a PokerStars IT-is embere ezeket gyorsan orvosolta. Ezt szeretnénk is megköszönni hisz 5 laptoppal felszerelkezve is eltudtunk férni.
Ami a videókat illeti: Valakinek elkellett vállalnia :-) És mivel senki nem akarta és kis csapatunkból én ismerem a legjobban a játékosokat nem is igazán volt választásom. :.-) Pedig nem vagyok egy szófosó alak :-) De a holnapi nap folyamán biztos láthattok majd interjút bojanika vezetésével is. Az 1A napról készült összefoglaló videón például ő vezet végig.... Ez holnap közvetlen az 1B nap kezdése előtt tesszük fel..
A nap idézete: "Itt nem az ellenfél hívja rád az időt,hanem a pincér" by Barta Zsolt
jól toljátok :)
Phil Helmuth interjú is lesz holnap? :D
Joseph Rutkai USA 38 000 --->>>> wtf?! :confused: erről tudunk valamit ?:) nyomdahiba?
Laszlo Lajos pedig nagyon jol all 50k-val. Róla ?:)