Eureka Bulgaria side event % elado.
Sziasztok, sajnos tegnap az utolso vakszinten elkoszontem a main eventrol, igy mara a terv a 220 eur PLO side event. Ebbol eladnek max. 50%-ot, ha erdekel egyaltalan valakit :-). Min vasarlas 5% lenne. Markup nelkul adnam: 5%= 11 EUR. Ez 1.42-es arfolyamon 15,62 USD. ITM eseten ugyan ezen az atfolyamon lenne a visszavaltas is. Aki venne %-ot az itt jelezze pls. du. 4-ig, illetve PS-en utaljon bdtbalazs nickre. A teljesseg igenye miatt hozzateszem hogy nem vagyok egy top versenyjatekos de iden eleg jol megy a plo. Valamint azt hogy mivel nincs nalam laptop csak mobiltelefon igy penzt visszautalni PS-rol csak jovo het szerdan fogok tudni, akar nyeremeny, akar tuljegyzes, akar esetleges nem indulas miatt.
Én jó vagyok 5%-ra, az élő PLO versenymezőnyök jellemzően igen gyengék. Pénz megy.
jav: Hoppá, ahogy én azt elképzeltem, nem tudok bejelentkezni. Még próbálkozom... ha elfogadod így is, megköszönöm, nem garantált, hogy el tudom küldeni délutánig...
Én jó vagyok 5%-ra, az élő PLO versenymezőnyök jellemzően igen gyengék. Pénz megy.
jav: Hoppá, ahogy én azt elképzeltem, nem tudok bejelentkezni. Még próbálkozom... ha elfogadod így is, megköszönöm, nem garantált, hogy el tudom küldeni délutánig...
Valami nagyon nem megy, feltehetően újra kell telepítenem a Stars-t. Az Update-re azt mondja hogy "signature expired or wrong time settings", amit nem tudok értelmezni.
Moneybookers megfelel neked? Ha privátban átküldöd az azonosítód, tudom küldeni a pénzt. És próbálkozom tovább a bejelentkezéssel, csak most munkába is kéne menni állítólag...
Nekem se jó a PS, de 5% booked. GL
Mindenki ezt írja, jelenleg csak újratelepítés működik.
MB-t nem hasznalok de FTP is jo. Nick ugyan az. Monjuk PS jobb :-)Nem gond ha kesobb utalhatok ha gaz van a serverrel...
Du 4-ig nincs módomban elküldeni, se PS, se FTP. Ha a becsszó oké, legyen az, és holnap küldöm.