En megyek de akademiarol senki nem irt hogy jonne. Lehet mindenki Vegasban tolja az ipart most ;-)
Ugy nez ki akademiarol senki nem jon. Akit erdekel a verseny igyekszem majd twitteren (@bdtbalazs) beszamolni a tortenesekrol.
Hétvégén és a jövő héten Bulgáriában leszek, Sunny Beachen, de nem EUREKA miatt. :) Szurkolok azért!
Ugy nez ki akademiarol senki nem jon. Akit erdekel a verseny igyekszem majd twitteren (@bdtbalazs) beszamolni a tortenesekrol.
Koszi mind2toknek :-)
Sziasztok!
Idén tervezi valaki, hogy megy ME-re?
Helló!
Én ott leszek! És tudok más magyarról is, akik nyertek csomagot, szóval biztosan mennek.
hello, en is ott leszek :) Tudok meg ket magyar sracrol akik ott lesznek biztosan...
Melyik versenyre mentek? Én is tudok 2 magyarról akik ME csomagot nyertek, de csak névről ismerem őket.
Ismertek esetleg olyat, aki kocsival menne és van nála 2 szabad hely? Ahogy néztem a tömegközlekedés elég rossz. Kocsival lenne a legpraktikusabb.
Kocsival sem túl szerencsés, Európa azon része nem áll túl jól autópályák terén. Én repülővel megyek Szófiába (van wizzair) és onnan busszal Várnába.