Póker Fórum Archívum > Élő póker > Eureka Riga, utitársat keresek! sürgős!

rockett
2012. szept. 24. 11:14

Eureka Riga, utitársat keresek! sürgős!

Tegnap sikerült behúznom egy eureka pakkot :) Október 3-8-ig kapok szállást a csomagban. Ha vki már tudja, hogy jön, és még nem foglalt repjegyet, írjon! Persze aki már intézte az ottlétet az írhat nyugodtan, majd kinn összefuthatunk :)

Kedvcsináló:
EUREKA Latvia - Live Poker in Riga

liszko
Válasz rockett kommentjére
2012. szept. 24. 15:06

mi ott leszünk :D

rockett
Válasz liszko kommentjére
2012. szept. 24. 17:43

mi ott leszünk :D

ehh :D és mivel honnan mentek?

liszko
2012. szept. 24. 18:58

Budapestről, repülővel. Október elsején van jegyünk:)

rockett
Válasz liszko kommentjére
2012. szept. 25. 11:22

Majd összefutunk kint :P De keresek vki olyat is, aki jönne de nem szervezte még le az utat, szóval bárki kedvet kap szóljon! :)

Mackó
2012. szept. 25. 12:02

Miután megnyerted a rigai versenyt, igazán átjöhetnél Tallinnba :)
mi okt. 11-én - csütörtökön - megyünk Tallinba, a magyar válogatott meccsre + város nézés. Vasárnap haza. Ha van kedved, keress bátran :D

Mackó

rockett
Válasz Mackó kommentjére
2012. szept. 25. 12:09

Miután megnyerted a rigai versenyt, igazán átjöhetnél Tallinnba :)
mi okt. 11-én - csütörtökön - megyünk Tallinba, a magyar válogatott meccsre + város nézés. Vasárnap haza. Ha van kedved, keress bátran :D

Mackó

Nem vagyok nagy focirajongó, meg kicsit szűkösnek érzem a büdzsét egy plusz utazáshoz :) Viszont Owncontrol azt hiszem pont megy erre a meccsre, esetleg írjál rá PM-et :) (Legutóbb nem tudott még belépni asszem a PA-ra, szóval nem tudom, mikor tudna reagálni, de próbáld meg)

Mackó
2012. szept. 25. 12:15

Oks, megpróbálom. Mi már vagyunk 9en, gondolom ő is társasággal utazik. Amúgy nem hiszem, hogy túl sokan lesznek magyarok a meccsen, így talán össze is futunk :)
Neked GL Rigában!

Élő ügyfélszolgálat