Póker Fórum Archívum > Élő póker > GSOP és EPT Prága: Uti- és játékostársakat keresünk!

apuka77
Válasz rockett kommentjére
2011. nov. 24. 15:08

eladó Prágai GSOP Live verseny csomag

Szasztok

Van egy eladó Prágai GSOP Live verseny csomagom 2000$-ért, de 2900$-ér. A csomag tartalma egy 1650$ verseny beülő, 5 napos szállás a Corinthia Hotel Prague-ban reggelivel és korlátlan spa használattal és egyéb a szálloda szolgáltatásaiból. A verseny alatt ebédet is szolgálnak fel, és minden induló kap egy arany tikettet, amivel indulhat a coinflip versenyen, melynek nyereménye 2900$ értékű csomag a GSOP Live Salzburg versenyre.

Akit érdekel és van 2000$-ja, egy közel 3000$-os csomagra. Az írjon privit és a részleteket megbeszéljük.
Csak olyan jelentkezzen, aki ki tudja fizetni.

bebeto99
Válasz apuka77 kommentjére
2011. nov. 24. 16:57

Miért nem indulsz el?

cuncimoki24
Válasz bebeto99 kommentjére
2011. nov. 24. 17:08

Engem érdekel de a vasárnapi satra van tickettem, de ha nem kapkodja el valaki akkor vasárnap ha nem sikerül nekem tutira kell.

Zoleee
Válasz apuka77 kommentjére
2011. nov. 24. 17:36

Szasztok

Van egy eladó Prágai GSOP Live verseny csomagom 2000$-ért, de 2900$-ér. A csomag tartalma egy 1650$ verseny beülő, 5 napos szállás a Corinthia Hotel Prague-ban reggelivel és korlátlan spa használattal és egyéb a szálloda szolgáltatásaiból. A verseny alatt ebédet is szolgálnak fel, és minden induló kap egy arany tikettet, amivel indulhat a coinflip versenyen, melynek nyereménye 2900$ értékű csomag a GSOP Live Salzburg versenyre.

Akit érdekel és van 2000$-ja, egy közel 3000$-os csomagra. Az írjon privit és a részleteket megbeszéljük.
Csak olyan jelentkezzen, aki ki tudja fizetni.

Dobtam egy e-mailt a freemail címedre.

apuka77
Válasz Zoleee kommentjére
2011. nov. 24. 17:52

Dobtam egy e-mailt a freemail címedre.

Szia válaszolok mailbe

chaab
Válasz rockett kommentjére
2011. nov. 28. 12:58

Hali

Én megyek a GSOP versenyére.7-12-ig leszek.
Utazásom busszal lesz (egyelőre így néz ki).
Szívesen benne vagyok a bandázásban :)

DaDirk
Válasz chaab kommentjére
2011. dec. 1. 7:36

Hello,
Tegnap este sikerült egy csomagot nyernem a prágai iPOPS Live eventre. Úgy néz ki, hogy dec 9-12. között leszek kint, jó lenne megint összefutni. Rockett nektek hol lesz a szállásotok?

Élő ügyfélszolgálat