eladó Prágai GSOP Live verseny csomag
Szasztok
Van egy eladó Prágai GSOP Live verseny csomagom 2000$-ért, de 2900$-ér. A csomag tartalma egy 1650$ verseny beülő, 5 napos szállás a Corinthia Hotel Prague-ban reggelivel és korlátlan spa használattal és egyéb a szálloda szolgáltatásaiból. A verseny alatt ebédet is szolgálnak fel, és minden induló kap egy arany tikettet, amivel indulhat a coinflip versenyen, melynek nyereménye 2900$ értékű csomag a GSOP Live Salzburg versenyre.
Akit érdekel és van 2000$-ja, egy közel 3000$-os csomagra. Az írjon privit és a részleteket megbeszéljük.
Csak olyan jelentkezzen, aki ki tudja fizetni.
Miért nem indulsz el?
Engem érdekel de a vasárnapi satra van tickettem, de ha nem kapkodja el valaki akkor vasárnap ha nem sikerül nekem tutira kell.
Szasztok
Van egy eladó Prágai GSOP Live verseny csomagom 2000$-ért, de 2900$-ér. A csomag tartalma egy 1650$ verseny beülő, 5 napos szállás a Corinthia Hotel Prague-ban reggelivel és korlátlan spa használattal és egyéb a szálloda szolgáltatásaiból. A verseny alatt ebédet is szolgálnak fel, és minden induló kap egy arany tikettet, amivel indulhat a coinflip versenyen, melynek nyereménye 2900$ értékű csomag a GSOP Live Salzburg versenyre.
Akit érdekel és van 2000$-ja, egy közel 3000$-os csomagra. Az írjon privit és a részleteket megbeszéljük.
Csak olyan jelentkezzen, aki ki tudja fizetni.
Dobtam egy e-mailt a freemail címedre.
Hali
Én megyek a GSOP versenyére.7-12-ig leszek.
Utazásom busszal lesz (egyelőre így néz ki).
Szívesen benne vagyok a bandázásban :)
Hello,
Tegnap este sikerült egy csomagot nyernem a prágai iPOPS Live eventre. Úgy néz ki, hogy dec 9-12. között leszek kint, jó lenne megint összefutni. Rockett nektek hol lesz a szállásotok?