GSOP Marbella
Sziasztok! Nemrég sikerült kijutnom a GSOP Marbella-i versenyére. Van esetleg más magyar is aki már kijutott? Tud valaki segíteni hogy lehetne legolcsóbban eljutni Marbella-ra. Eddig 80K ért találtam repjegyet Malagara (Marbella mellet60km)
Sokan megyünk...én kb 10 személyről tudok eddig....nehéz ügy kb mindenki ugyanazzal megy .....rayenair van 14-én vasárnap....pozsonyból, így 2 nap + de azért csak elleszünk ott... 198€ most ez 1 dd csomaggal ami 30€
Köszi. Én Miskolcról mennék szóval Pozsony sincs túl közel. Jó lenne Pestről indulni.
Hali! Én is kijutottam, nézegettük, abszolút legolcsóbb a pozsonyi 14-i indulással eljutni Marbellára. Valszeg annyival olcsóbb, hogy a 2+ nappal együtt is olcsóbban jön ki az ember. Valahol felvehetnénk a kapcsolatot emberek, marbellai szállás témában!
Valaki, aki szintén jön ápr.14-i ryanair járattal, pls vegye fel velem a kapcsolatot szállás ügyben. Jó lenne azt a 2 napot magyarokkal tölteni. :)
Skype-om az adatlapomon!
Hello! Én ide foglaltam 14-16ig szállást. 108 euro kettőnknek két napra, szóval az ára nagyon jó, és a kint élő barátnőm is ezt javasolta. Booking.com: Apartamentos Princesa Playa, Marbella, Spanyolország - 641 Vendégértékelések. Foglalja le szállását most!
sziasztok, van még online szatelit erre a versenyre?
Igen van még szatelit! Egyébként találtam 52K ért jegyet igaz 1 átszállással de legalább Pestről!
Igen van még szatelit! Egyébként találtam 52K ért jegyet igaz 1 átszállással de legalább Pestről!
Vasárnaponta 6 csomag gari....bármelyik ongame teremben 320$-is , ill szerdánként 2 csoamg gar...