Hellóka,
Megnéztem a 3. részt is, a handekről inkább nem is mondok semmit a paprikás hangulat miatt :D
Benyamine klasszisa miatt megérte ezt is végignézni, nagyon jó line-t választott a nutsnál, bravúroson felmérte a zsetonállásokból adódó lehetőségeket, kiváló játékos.
Ami Negreanut illeti, kb 1 hete egyik topikban azt írtam hogy átlagos nl200-as szintnek tartom, többen is írtátok, hogy tévedek és be kell valljam, hogy igazatok volt. Ezúttal nem mondok számokat, csak annyit, hogy akkor erősen túlértékeltem, elnézést kérek az akkori hozzászólásom miatt.
Megnéztem a mostanit...háááát eléggé gyengus...ha nem lenne Esfandiari jó benyögései (Hachem K setje utánin hangosan felröhögtem) akkor nem is nézném. Durrr pls come back!
Cserélődött a banda?
Megnéztem a mostanit...háááát eléggé gyengus...ha nem lenne Esfandiari jó benyögései (Hachem K setje utánin hangosan felröhögtem) akkor nem is nézném. Durrr pls come back!
Dario és Demidov mikor lesz adásban?
A mostani csapat nekem sem tetszik különösebben.:(
Laak T2s akciója szép volt, My name is Joe Hachemen pedig jót nevettem, de ezen kívűl semmi extra nem volt az egészben.
A játékosok összeválasztása sem tetszik, ilyen nevekből kreatívabb asztalokat is csinálhattak volna..
Most, hogy jobban megnézem, nem Lederer játszotta Edgart a Man in Blackben? :)
a 6. részben a 900K-s potnál a borításkor mit mond greenstein durrnak?
hogy vegyenek vissza 200k-t fejenként, mert flipen vannak, vagy (100-at már nem emlékszem)
hogy vegyenek vissza 200k-t fejenként, mert flipen vannak, vagy (100-at már nem emlékszem)