Póker Fórum Archívum > Élő póker > Hokuszpoker - live

hokuszpoker
Válasz hokuszpoker kommentjére
2015. márc. 19. 18:10

Crazy egyetertek a kepzes fontos de kepzeld ugy az elopokert mint hud nelkul online plusz live tellek. Egeszen mas vilag amikor megkerdezi a jobbodon a benga hogy kisocsem van aszod a nagy rivebet utan. Es ha raerez a bloffre akkor megprobal tiltre tenni, megalazni stb. Aki ezt nem birja annak nem valo. Koszi a bankroll javaslatot, en is kb igy erzem.

Deathrynx
Válasz csabacz kommentjére
2015. márc. 19. 19:04

"Bár én nem Mo.-n játszom, de a tét hasonló és szerintem az átlaghelyzet is"

Szia
Lehet tudni melyik országban játszol?

Románia.

Deathrynx: a kerdesem inkabb az overall bankroll szukseglet mert en ugy erzem 800k-1m kellene de ha annyim lenne akkor nem tudom jatszanek e 100-200at vagy magasabbra shotolnek. Losika: en meg az 500k-t is kevesnek gondolom...

Szerintem ha 300 BB-t tekintesz 1 BI-nek akkor mondjuk 40 beülővel én már nyugodt lennék (már ha ez az a pénz amit külön erre szánsz).

a póker az póker, egy nagyon képzett online játékos néhány élő session után, szanaszét vágja az asztalt.

Ezzel teljesen egyetértek, viszont hozzá kell szokni, hogy másfajta játék folyik általában.

hokuszpoker
2015. márc. 19. 20:23

Online Cashgame-ben kb 30buyinnal lépkednek felfelé az emberek. Ha mondjuk ezekhez a deep játékokhoz egy 100BI-es javasolt bankrollt vesszük figyelembe (kb 7k usd) az NL200 körül van, ahol valószínűleg sokkal többet lehet nyerni mint élőben. Gondolom ezért nincs túl sok online pro élőjátékban - többek között :)

hokuszpoker
2015. márc. 22. 10:57

Élő hand kérdés:
Villain: god mode-ban játszik, minden lejön neki aznap, amúgy feszes játékos, minimális blöffel, maximum semi blöffökkel, 100-200-on.
Hero: 9s9c-el emel MP-ből 800, 4 megadó, villain is SB-ből, pot 4000. Bottom set
Flop 9dJdQh

Flop
Villain donkbet: 2500, Hero calls, pot 9000
Turn: Kh
Villain bet 6000, hero calls, pot 21000

River: 3d (flush kiegészül)
Villain checks.
Hero check behind / bet? Ha bet, akkor mennyi és miért?

Deathrynx
2015. márc. 22. 12:51

Flop raise? Ez így most nekem kicsit olyan volt, mintha full draw-val callolgatnál. Q,J szett nem valószínű, flop sor ellen meg így jártunk, legalább vannak outjaink. Pláne raiselnék hogy mw, így meg jó odds-a lesz egy sima 10-esnek vagy akármilyen idióta FD-nek. Mennyire voltatok deep-ek?

hokuszpoker
2015. márc. 22. 13:26

kb 300BB deepek voltunk. utólag valóban flopon raise lett volna a jó játék, de ha már így alakult, a gondolatom a turnön (ahol már biztos voltam a sorban) az volt, hogy akár a 10 outnyi full+ vagy a még néhány outnyi flöss-el együtt megérheti a hívás ha a végén dobatni tudom flöss esetén a sort illetve kifizettetni a full-t. A kérdés hogy ilyen esetben - leesett flöss - mennyire lehet dobatni

Élő ügyfélszolgálat