Crazy egyetertek a kepzes fontos de kepzeld ugy az elopokert mint hud nelkul online plusz live tellek. Egeszen mas vilag amikor megkerdezi a jobbodon a benga hogy kisocsem van aszod a nagy rivebet utan. Es ha raerez a bloffre akkor megprobal tiltre tenni, megalazni stb. Aki ezt nem birja annak nem valo. Koszi a bankroll javaslatot, en is kb igy erzem.
"Bár én nem Mo.-n játszom, de a tét hasonló és szerintem az átlaghelyzet is"
Szia
Lehet tudni melyik országban játszol?
Online Cashgame-ben kb 30buyinnal lépkednek felfelé az emberek. Ha mondjuk ezekhez a deep játékokhoz egy 100BI-es javasolt bankrollt vesszük figyelembe (kb 7k usd) az NL200 körül van, ahol valószínűleg sokkal többet lehet nyerni mint élőben. Gondolom ezért nincs túl sok online pro élőjátékban - többek között :)
Élő hand kérdés:
Villain: god mode-ban játszik, minden lejön neki aznap, amúgy feszes játékos, minimális blöffel, maximum semi blöffökkel, 100-200-on.
Hero: 9s9c-el emel MP-ből 800, 4 megadó, villain is SB-ből, pot 4000. Bottom set
Flop 9dJdQh
Flop
Villain donkbet: 2500, Hero calls, pot 9000
Turn: Kh
Villain bet 6000, hero calls, pot 21000
River: 3d (flush kiegészül)
Villain checks.
Hero check behind / bet? Ha bet, akkor mennyi és miért?
Flop raise? Ez így most nekem kicsit olyan volt, mintha full draw-val callolgatnál. Q,J szett nem valószínű, flop sor ellen meg így jártunk, legalább vannak outjaink. Pláne raiselnék hogy mw, így meg jó odds-a lesz egy sima 10-esnek vagy akármilyen idióta FD-nek. Mennyire voltatok deep-ek?
kb 300BB deepek voltunk. utólag valóban flopon raise lett volna a jó játék, de ha már így alakult, a gondolatom a turnön (ahol már biztos voltam a sorban) az volt, hogy akár a 10 outnyi full+ vagy a még néhány outnyi flöss-el együtt megérheti a hívás ha a végén dobatni tudom flöss esetén a sort illetve kifizettetni a full-t. A kérdés hogy ilyen esetben - leesett flöss - mennyire lehet dobatni