Póker Fórum Archívum > Élő póker > Hyper Heads-Up verseny a Montesinoban, igényfelmérés

rockett
Válasz FlössösMadrid kommentjére
2013. júl. 4. 8:59

Hasonló vakszintek lennének, mint starson, 8-10 perces szintekre gondoltam. Természetesen hírverést csinálnának egy ilyen versenynek :)
A CAP HU CG nem hinném, hogy igazán megvalósítható lenne élőben, egy HU verseny se könnyű, mivel nem túl kedvező az osztó/játékos arány

szép kis struktúra lenne... :D Amúgy ha nem is HU, de CAP CG (20bb min-max.) az van. HU formában vicces lenne de sztem ebben a formában amúgy is megzabálja a profitot a rake...

FlössösMadrid
2013. júl. 11. 3:57

Ha valakinek túl nagy/túl kicsi a buyin, de érdekli maga a struktúra, írja be, hogy milyen buyin mellett érné meg neki.

Buytherest
2013. júl. 11. 4:34

és ugyanitt pénisznövelő is kapható

erikkke
2013. júl. 11. 7:23

500ok de ne hyper sztem

svajcifiu
Válasz erikkke kommentjére
2013. júl. 11. 8:52

Azért azt is jó lenne tudni, hogy a Montesinoban az ottani vendégkörben is készül-e ilyen felmérés, azaz lesz onnan is játékos vagy ez csak amolyan Pokerakademia bajnokság lenne játékosszervezés címén, hogy aztán a hyper HU bajnokság végén még pumpálhassuk a raket a full ring asztalokon a tulajok zsebébe hajnalig?

Mabohai
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. júl. 11. 9:02

... hogy aztán a hyper HU bajnokság végén még pumpálhassuk a raket a full ring asztalokon a tulajok zsebébe hajnalig?

Minden versenyt mindenhol ezért szerveznek a termek.

svajcifiu
Válasz Mabohai kommentjére
2013. júl. 11. 9:05

Minden versenyt mindenhol ezért szerveznek a termek.

de ezt nem a terem szervezi, hanem egy magyar szervező a teremnek.
Mi benne a plusz ev ha magyar HU játékosok ölik egymást ha az ottani fissek nem indulnak?
Ezért lenne jó tudni hány ottani indulóra lehet számítani

Élő ügyfélszolgálat