Póker Fórum Archívum > Élő póker > II. Egyéni FHM Pókerbajnokság 2007

krondorl
2007. júl. 24. 20:34

II. Egyéni FHM Pókerbajnokság 2007

Szeptember 7-16 között.
www.pokerverseny.hu

Jön valaki? :)

naná hogy
Válasz krondorl kommentjére
2007. júl. 25. 0:44

Én tavaly is terveztem, de lusta voltam a balaton mellől egy ilyen versenyért felmenni Pestre.
Mivel most munkanélküli vagyok meggondolom!
Tehét magyarán fizessen elő a pariszt "mint én" erre az újságra és akkor biztos hogy szinesíthetem a versenyt :-)

krondorl
Válasz naná hogy kommentjére
2007. júl. 25. 8:42

minek?

Tehét magyarán fizessen elő a pariszt "mint én" erre az újságra és akkor biztos hogy szinesíthetem a versenyt :-)

Én nem igazán fizetnék elő rá, de egy számot talán megér a dolog.

bojanika
2007. júl. 25. 10:27

Én nem igazán fizetnék elő rá, de egy számot talán megér a dolog.

majd elkérem a fodrásztól a kupont :), ott mindig van 3 betűs újságból egy csomó...

ScuFe
2007. júl. 27. 0:18

észrevételek élő versenyhez.

Számomra megdöbbentő különbségeket véltem felfedezni az élő és az online tournamenteken. Megdöbbentő hogy hogyan lehet a másikkal játszani puszta szavak révén. Példa rá hétvégén spanom akasztotta ki a helybeli másik spanomat. Nagyon jó játékos hozzátegyem. Annyira elkapta az ideg, hogy nemtudott játszani. Nagyon jó volt nézni a gyerek szenvedését egy másik idegen játékossal szemben. Öröm volt nézni.

Ui: Ezért szeretem az élő versenyeket.........

naná hogy
Válasz ScuFe kommentjére
2007. júl. 27. 0:56

Számomra megdöbbentő különbségeket véltem felfedezni az élő és az online tournamenteken. Megdöbbentő hogy hogyan lehet a másikkal játszani puszta szavak révén. Példa rá hétvégén spanom akasztotta ki a helybeli másik spanomat. Nagyon jó játékos hozzátegyem. Annyira elkapta az ideg, hogy nemtudott játszani. Nagyon jó volt nézni a gyerek szenvedését egy másik idegen játékossal szemben. Öröm volt nézni.

Ui: Ezért szeretem az élő versenyeket.........

Ez véletlneül nem lett megosztva egy másik oldalon???

makkkiraly
2007. júl. 27. 8:00

Én regisztráltam.
És persze nem is fizetek elő de egy újságot nekem is megér. Igaz azt írják, hogy ha kevés jelentkező lesz a versenyre akkor még az sem szükséges de inkább tutira megyek. Mondjuk a díjakról még sehol semmi infó...habár ahogy ezeket a freerollokat ismerem biztos tárgynyeremények.

krondorl
Válasz makkkiraly kommentjére
2007. júl. 27. 8:38

Mondjuk a díjakról még sehol semmi infó...habár ahogy ezeket a freerollokat ismerem biztos tárgynyeremények.

Az idei tavaszi Jackpotsziget freerollnál a döntő utolsó napján frissítették a honlapot. (Így sokat nem érdemes várni a lapjuktól)

timprice83
Válasz ScuFe kommentjére
2007. szept. 3. 16:16

Megdöbbentő hogy hogyan lehet a másikkal játszani puszta szavak révén.

Néha még most is beszopok olyanokat mint: "Hjjaaa, unom már a játékot..."

És betolja a zsetonjait, én megadom csúcspár-gyenge segéddel, aztán mutat egy szettet...

mcindian
Válasz timprice83 kommentjére
2007. szept. 7. 17:39

Én megyek

9 for.20h 9.-én mcindian

Élő ügyfélszolgálat