Póker Fórum Archívum > Élő póker > III. PókerAkadémia találkozó

Sword84
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 16. 10:03

Szerintem is nagyon jóra sikeredett. Grt a szervezőknek......

ceewyl
Válasz Sword84 kommentjére
2008. nov. 16. 10:16

Nagyon jó volt minden, grat a szervezéshez.

Az őrült CG asztal a Zappában és a Bojanika féle afterparti főleg. :)

styxxx
Válasz ceewyl kommentjére
2008. nov. 16. 11:27

Köszi Srácok, nagyon penge volt minden!

+1 legközelebb :D

Géza
Válasz styxxx kommentjére
2008. nov. 16. 12:17

találkozó

Köszi minden nagyon jó volt!MIndenkinek további sok sikert kívánok.

kormi88
Válasz Géza kommentjére
2008. nov. 16. 13:33

Nagyon jó lett a szervezés, köszi szépen!
És gratula a bajnoknak!

Egyébként volt valami díj említve a legtöbb embert kiejtőnek... :D

zend
Válasz kormi88 kommentjére
2008. nov. 16. 13:42

Nagy buli volt!
Köszönet érte.

Takii
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 16. 14:15

Egyéb:Taki és a többi hiányzó végül miért nem jött?

Röviden elmesélem a történetet. :S Először úgy volt, hogy a csalái autóval megyek. Tegnap délelőtt el is indultam vele otthonról, és a kecskeméti albérletem felé vettem az irányt. Dél körül odaértem, aztán gondoltam, hogy várok fél kettőig, mert nem akartam túl korán érkezni. Elindultam a talira, mikor Dodi küldött egy sms-t, hogy "VW Tdi" beszélni szeretne velem, s adjam meg a számom. (korábban azt beszéltük Tdi-vel, hogy eljön értem). Felhívott, és azt mondta, hogy még a szlovák határnál van, de valószínűleg el tud értem jönni, csak este felé. Gondoltam, hogy akkor inkább visszafordulok, és megvárom őt, mert:
1. a szívódízel opel astránkkal az autópályán közlekedni életveszély
2. nem sok kedvem volt Pesten vidéki gyerekként résztvenni a forgalomban, és parkolóhelyet keresni
3. jó lett volna alkoholizálni a többiekkel :)

Szóval vártam a hívását. 17-18 óra körül felhívott, hogy hazaért, de eléggé fáradt, és nem sok kedve van menni. A vége az lett, hogy úgy döntöttem, inkább nem fogok elindulni a nagy sötétségben.

Hát nem éppen így terveztem a talit. :S

Ettől függetlenül szeretnék találkozni legalább a Balis csapattal, úgyhogy "vw tdi", Darklollal úgy beszéltük, hogy jövőhéten valamelyik nap elmegyünk kajálni valahová, aztán ott tudunk beszélgetni. Remélem még néhány pesti emberke tud hozzánk csatlakozni.

update: Nem rég keltem. :D
"mikor Dodi küldött egy sms-t, hogy "VW Tdi" beszélni szeretne velem, s adjam meg a számom."
Ez helyesen úgy lenne, hogy dodi megkérdezte, hogy megadhatja e a számom tdi-nek. :D

Littlemage
Válasz Takii kommentjére
2008. nov. 16. 14:49

kár, hogy nem voltál. Megbeszéljük majd ezt a talit, s ha személyesen nem is, de neten keresztül beszélünk mindenképp.

kisrapi
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 16. 16:26

Most sikerült csak felébredtem a bojanika féle afterparti és a vonatozás után, gratula a szervezésért, nagyon nagy buli volt...

blind man's bluff for president!

nightmare
Válasz kisrapi kommentjére
2008. nov. 16. 17:26

En is tok jol ereztem magam, koszonet erte mindenkinek. A szervezes is kiraly volt :)

Élő ügyfélszolgálat