Igen, az lesz, arra én is megyek.
PS: Az Everest szat. is jó volt múltkor ott, leszámítva hogy lehetett volna kissé hosszabb is a vakstruktúra 20percnél. Összességében nagyon jó kis hely szerintem az Invicta. :D
Az eventek milyen struktúrával zajlanak?
Az összesített pont hogyan kerül kiszámításra?
2012.05.30 Szerda 18.00 3k no limit holdem, szatelit az Event 1-re, 10 hely bizt.
Ez ugye 3k freezeout?
Máró, eddig kétszer voltam ott, akkor sem tudtam 3K-nál magasabb nevezésű versenyen játszani, mert semmi más nem indult, ezeken is max 30 ember volt, akik 1 órás késéssel jöttek össze.
De egy ilyen ajánlat visszautasíthatatlan. ;) Igérem, 50 embertől befogom a számat :cool:
Teljesen igazad van, eddig nem ment a terem, de pont azon dolgozom, hogy beinduljon ,és hiszek benne, hogy be is fog!
És a szerencsétlenek, mint én, akik nincsenek rajta a facebookon? Diszkrimináció:)
És a szerencsétlenek, mint én, akik nincsenek rajta a facebookon? Diszkrimináció:)
Grat Mario nagyon el lett talalva ez a versenysorozat, sokan wsopn, a helyszin is szinvonalas, es jo otlet volt az plo cash ma;).
Köszi a vakstruktúrát BT86!!!Jó versenynek néz ki!!!Mindenképpen ott leszünk!Hány fő indulhat max.?? Krisz
Köszi a vakstruktúrát BT86!!!Jó versenynek néz ki!!!Mindenképpen ott leszünk!Hány fő indulhat max.?? Krisz