Póker Fórum Archívum > Élő póker > iPOPS Live Prague csomagból részesedés eladó

DaDirk
Válasz djeleven kommentjére
2011. dec. 4. 16:19

djeleven: Megérkezett, köszi a bizalmat! :)

9% eladva + 5% booked jelenleg.

DaDirk
Válasz DaDirk kommentjére
2011. dec. 6. 10:27

Először is eddig 9% eladva (kifizetve), további 9% booked. Mivel pénteken már nem nagyon leszek elérhető, csak reggel, ezért lehetőség szerint csütörtök estig várom az érdeklődök jelentkezését.

A másik fórumon kérdezték, hogy lesz-e garantált nyeremény alap, sajnos nem, de az iPoker-től kapott email alapján 90-100 fő környékére várják minimálisan a résztvevők számát. Ez sztem erősen alulkalkulált, mivel előtte levő nap még lesz egy 70 €-os élő szuperszatelit is ott helyben, ill. ahogy írtam van olyan oldal, ahol eleve 40 csomagot osztanak szét, szóval ezért ez feljebb is mehet.

Ez alapján és PS standard kifizetések alapján csináltam egy táblázatot, hogy milyen összegek várhatóak 90 főnél, ill. 180 főnél. Ez nem hivatalos, hanem az általam vártakat tartalmazza. Ld. a csatolt képet.

Online a kisebb mezőnyökön szoktam eredményesebb lenni, úgyhogy nekem bármi jó 100-180 fő között. :)

A vakstruktúráról kaptam részletes leírást, 30 perces szintek lesznek, kezdőzseton 30.000, kezdővakszint 25-50, az 5. vakszinttől (100/200/25) lesz ante is. Szünet négy vakszintenként lesz + egy egyórás vacsi szünet is be lesz iktatva az este folyamán. Első napra 19 vakszint van betervezve, utolsó vakszint 3000/6000/600, de ez nyilván módosulhat még a helyszínen.

Ha van még kérdés, szívesen válaszolok, ha tudok. Továbbra is várom a lelkes befektetőket! :)

DaDirk
2011. dec. 7. 21:21

Az eddigi befektetőknek köszönöm a bizalmat, itt az ideje egy kis összegzésnek:
Talger 5%
Abu 1%
Mccready 2%
Andrew 4%
Djeleven 3%
Jatekos22 5%
Rockett 1%
Chabeeka 6% (részesedés csere)

Total 27%

Még 23% eladó, csak tessék, csak tessék! :)

DaDirk
2011. dec. 9. 8:36

Ez a vége, mostantól nem leszek gépközelben. Köszi a bizalmat mindenkinek, remélem legalább egy day2-t sikerül összehozni!

Jackson333 3%
Talger 5%
Abu 1%
Mccready 2%
Andrew 4%
Djeleven 3%
Jatekos22 5%
Rockett 1%
Chabeeka 6% (részesedés csere)

Total 30%

DaDirk
2011. dec. 12. 23:01

A 'másik' oldalon ment az sms közvetítés, de a lényeget természetesen ide is beírom, 108 indulóból 16. helyen sikerült kiesni cirka 11,5 óra játék után, sajnos top12 fizetett. Köszönöm a bizalmat, remélem a legközelebbi még jobban sikerül! GL!

Élő ügyfélszolgálat