Nálam necces a megjelenés, az előző nap lesz egy barátom esküvője vidéken és ott is alszunk szerintem. Nem tudom, hogy leszek-e szombat estére versenyre alkalmas állapotban...
Nálam necces a megjelenés, az előző nap lesz egy barátom esküvője vidéken és ott is alszunk szerintem. Nem tudom, hogy leszek-e szombat estére versenyre alkalmas állapotban...
Ott a helyem, nem vitás! Lehet hogy a szakdogám bánja, amit 19.-ig kell leadni, és még sehogyse állok vele, de ugye van a dolgoknak bizonyos preferenciájuk...
hát én nem hiszem h megyek. de nagyon jól néz ki a a terem. érezzétek jól magatokat, és majd írjátok le mi volt a meglepetés :D kíváncsi vagyok.
Most csak én vagyok hülye, hogy nem találom, vagy még tényleg nem került eldöntésre, hogy mekkora beülős lesz a verseny?
Most csak én vagyok hülye, hogy nem találom, vagy még tényleg nem került eldöntésre, hogy mekkora beülős lesz a verseny?
Előreláthatólag 3000 pontos. :)
Hal all!
Még úgyse találkoztam senkivel, meg amúgy is májusban lesz a szülinapom, meg máán jó lenne élőben is úgy igazán pókerezni és nem a "tudtam, hogy jön a dzsubi" sztorikat hallgatni, meg a hely is frankó, meg.....mittumén...
Szóval mennék, ha lehet
Pff, akkor kevesen fognak indulni, nekem is csak ~700 akadémiás pontom van :(