Póker Fórum Archívum > Élő póker > IV. PókerAkadémia fórumtalálkozó

Polacheck
Válasz V.Peti kommentjére
2009. ápr. 27. 12:38

Nálam necces a megjelenés, az előző nap lesz egy barátom esküvője vidéken és ott is alszunk szerintem. Nem tudom, hogy leszek-e szombat estére versenyre alkalmas állapotban...

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2009. ápr. 27. 12:43

Nálam necces a megjelenés, az előző nap lesz egy barátom esküvője vidéken és ott is alszunk szerintem. Nem tudom, hogy leszek-e szombat estére versenyre alkalmas állapotban...

Egyáltalán nem kötelező versenyezni, nem az a lényeg sztem, hanem a rajongóid hadával való kommunikáció pl :)

ervino
Válasz Zehy kommentjére
2009. ápr. 27. 14:28

Ott a helyem, nem vitás! Lehet hogy a szakdogám bánja, amit 19.-ig kell leadni, és még sehogyse állok vele, de ugye van a dolgoknak bizonyos preferenciájuk...

ervino
2009. ápr. 27. 14:31

Hát ha nem akarsz versenyezni, várunk a CG-n... :)
Amúgy tavaly Eduard bizonyította, hogy olyan nincs, hogy "versenyre alkalmatlan állapot" :)

_Roll_
Válasz ervino kommentjére
2009. ápr. 27. 14:37

hát én nem hiszem h megyek. de nagyon jól néz ki a a terem. érezzétek jól magatokat, és majd írjátok le mi volt a meglepetés :D kíváncsi vagyok.

pelydzs
Válasz _Roll_ kommentjére
2009. ápr. 28. 14:25

Most csak én vagyok hülye, hogy nem találom, vagy még tényleg nem került eldöntésre, hogy mekkora beülős lesz a verseny?

Admin
Válasz pelydzs kommentjére
2009. ápr. 28. 14:32

Most csak én vagyok hülye, hogy nem találom, vagy még tényleg nem került eldöntésre, hogy mekkora beülős lesz a verseny?

Előreláthatólag 3000 pontos. :)

Polacheck
Válasz Admin kommentjére
2009. ápr. 28. 14:34

Előreláthatólag 3000 pontos. :)

Pff, akkor kevesen fognak indulni, nekem is csak ~700 akadémiás pontom van :(

pilot36
Válasz pelydzs kommentjére
2009. ápr. 28. 14:35

Hal all!

Még úgyse találkoztam senkivel, meg amúgy is májusban lesz a szülinapom, meg máán jó lenne élőben is úgy igazán pókerezni és nem a "tudtam, hogy jön a dzsubi" sztorikat hallgatni, meg a hely is frankó, meg.....mittumén...

Szóval mennék, ha lehet

titcar
2009. ápr. 28. 14:44

Pff, akkor kevesen fognak indulni, nekem is csak ~700 akadémiás pontom van :(

37el mit szóljak?? :D

Élő ügyfélszolgálat