Póker Fórum Archívum > Élő póker > Kaposvár és környéke

doka
2013. júl. 14. 9:13

Kaposvár és környéke

Üdv mindenkinek!

Érdeklődnék, hogy Kaposvár és környékén van-e valamilyen lehetőség a játékra?

Galambos Tarzan
Válasz doka kommentjére
2013. júl. 14. 11:12

Legjobb tudomásom szerint legközelebb Pécsen a Fordanban lehet játszani.A kaposvári klubok bezártak.

doka
Válasz doka kommentjére
2013. júl. 15. 18:01

Köszi, a Fordan-ról már hallottam, csak remélem, hogy a közelben is lesz.

Tir-X
Válasz doka kommentjére
2013. júl. 15. 18:10

Van. Internet :P

Amúgy nyilván max valami zugtermet, összehozott kártyázást találsz, ahova meg gondolom kell valami ismerős, hogy beengedjenek. Szóval gondolom nem vagy előrébb akkor sem, ha itt tud valaki.

Wildcatfish
Válasz Tir-X kommentjére
2013. júl. 15. 19:50

Van. Internet :P

Amúgy nyilván max valami zugtermet, összehozott kártyázást találsz, ahova meg gondolom kell valami ismerős, hogy beengedjenek. Szóval gondolom nem vagy előrébb akkor sem, ha itt tud valaki.

De ha leviszi az a valaki aki tudja hol van zugterem akkor meg meg is van az arc:P

Krono
Válasz Wildcatfish kommentjére
2013. júl. 15. 19:55

De ha leviszi az a valaki aki tudja hol van zugterem akkor meg meg is van az arc:P

Balek legyen a talpán, aki ismeretlenek közé elmegy privát játékra.

Tir-X
Válasz Wildcatfish kommentjére
2013. júl. 15. 22:28

És Te kezeskednél bárhol egy tök ismeretlen arcért, aki friss reges jóformán az oldalon?
Nyilván ha valaki ismerőse, az beviheti, de mivel itt keres helyet, ezért feltételezem nincs élőben ismerőse, aki be tudná bárhova vinni, ha meg valaki itt meglátva beajánlaná bárhova, az tényleg jó nagy balek :)

doka
Válasz doka kommentjére
2013. júl. 15. 23:34

Amikor a kérdést feltettem, azt hittem van valami legális hely, és csak én voltam a béna, hogy nem találtam meg neten. Ilyen zugterem, meg nem is érdekel annyira, akkor marad a net.

The Trooper
Válasz doka kommentjére
2013. júl. 16. 9:07

Én sem tudok a Fordannál közelebbit.

Élő ügyfélszolgálat