Maximum az ünnepre való tekintettel Jackie Colázunk... :D
Ahhoz nem kell ünnep nektek :D
Október 23-án is nyitva!
Tisztelt játékosok!
Klubunk a hosszú hétvége alatt is várja a pókerezni vágyókat!
PÉNTEKEN IS NYITVA !
Várunk mindenkit, aki alacsony téten szeretne pókerezni egy jó társaságban!
Látogass el megújult honlapunkra is!
www.lowlimitcg.hu
Szervusztok, én is írok egy gyors beszámolót, nem azért mert kérték és kv-t sem kaptam... Jó volt, arról szólt ami. Kicsit zajos, kicsit szűk, de a játék pörgős volt, relatív feszes vagy inkább nem olyan laza, mint amit élőben megszokott az ember. ABC játékkal +1BI nagyon könnyen összejön, sőt az utolsó handek egyikében ha a főnök, aki "ajándék" pénzzel játszott nem jön végig fd-val az összes utcán, akkor 1,5...
Engem kicsit zavart, hogy csak fél11 felé nyitották az asztalt és túl közel volt a zene forrásához, de ezeket leszámítva jó volt. Annak is örültem, hogy főként ss-játékosok voltak, akik féltek ss-t játékot nyomni, így szépen apránként tolták át a pénzüket...
Sok sikert, szerintem heti egyszeri vendég leszek nálatok. GL
Kedves tga81!
Köszönöm az őszinte beszámolódat! Igen, sajnos pont egy gyengébb napon jöttél. A játék valóban kicsit késve indult el. Mivel hétvége volt, a hangulat is bulisabb volt . Normál esetben nem ennyire zavaró a zene, de mivel előzőnap elvitték a zenegépet, ami a biliárdterem másik végében lenne, és a zene meg kellett a tömegnek, ezért ezt sajnos csak a hozzánk közel eső számítógépről lehetett megoldani. A probléma megoldása folyamatban van. Az ss játék nem mindig jellemző, van mikor jó deep játék alakul ki. Ez alkalom (és persze játékos) függő.
Köszönöm mégegyszer a bejegyzést, várunk máskor is sok szeretettel!
ui: Kávé mindig a 2. alkalomkor jár a fórumosoknak! :)
Novemberben is LLCG!
Kedves Játékosaink!
Novemberben is MINDEN ESTE sok szeretettel várunk Titeket!
Panka, Ági, Marci és Gyuri :)
Ma szerda, úgyhogy féláron a biliárd! :D
Köszönjük az eddigi kritikákat, beszámolókat, akinek bármilyen észrevétele, javaslata van, vagy csak szimplán dicsérni, szidni szeretne minket, ne tartsa magában! :)
Üdv! Marci
Chilis asztal!
Van már szép, új asztalunk!
Gyertek, nézzétek meg!
Köszönjük Chili Poker!
www.lowlimitcg.hu
Péntek 33
PÉNTEK 13 !!!!
Kötelező ma pókereznetek! :)
Ma kispéntek, ideális este megalapozni a hétvégi bulik bankrollját! :P
Mindenkit szeretettel várunk!