Megnéztem az oldalt. Igen, 14:00 kor ki van írva 50/50. Az nekem megfelelő :)
Voltatok ott esetleg, Geri, Forzadani?
Milyen a játékosállomány? Átlagos beülő?
100/100-on milyen winrate hozható? ($/hour érdekelne, nem BB/100 :D)
univerzumban, de bárhol máshol, ahol játszottam 50-50en embereket alig lehet kiemelni pre :D mindenki mindennel, nagyon gyenge a mezőny
Gondoltam, hogy többségben vannak a "kevésbé kompetens" játékosok.
Tolják mindennel, meg 600 missisipi, 1200 élővak 50/50-en :)
Igen, 14 órakor már mindig indul 50/50-es asztal, van olyan, hogy 100/100 is, bár ez gondolom ritkább. Este 6 körül viszont már mindig van 100/100. Mindegyiken elég gyenge a játékosállomány, 50-en meg főleg.
Ott a minimum beülő 5k, maximum 15k, legtöbb stack inkább az 5k-hoz van közelebb.
100/100-on 10k a minimum, 30k a maximum, ott már jellemzőbb a deep játék, sokszor van több 50-60k-s stack az asztalon.
Hétfő és szerda a legpörgősebb nap elvileg.
GL :)
én az 50-50-et semennyire sem javaslom, mert eszméletlen szar ott a játék, ha 8 bb alatt emelsz pre (így tehát lényegében ez is 100-100, csak tele van ss-sel és magas a rake), akkor 4-5-6way kasszákba futsz bele és mivel a 80% 3-5 ezer forinttal ül benn, így még kb dobatni sem fogsz és mivel cirka 20 leosztás megy le egy óra alatt, így ha nincs sok lapod (blöffölni soha ne blöffölj), akkor nem fogsz kb semmit sem nyerni... ezen felül 10% a rake. ha játszani akarsz, akkor inkább 100-100, ahol már deepebb a játék és nincsen sok halál feszes, pénzüket iszonyúan féltő emberke. itt kevesebb a rake is (7%) és többet is lehet nyerni. de ha megengedheted magadnak, akkor mindenképp 100-200, igaz, az kicsit később alakul, de a játékosállomány ott is tragikus (=szuper) és ott azért már lehet akasztani elég sok zsetont (pre emelésnek is "elég" 4-5bb, hogy ketten-hárman maradjatok), valamint a rake is 5%. abc játékkal (és mondjuk kissebb hotrunnal = elég jól setesedtem) 9 alkalom alatt, alkalmanként kb 6 óra játékkal +380 ezret nyertem. de mondjuk vegyük a felét, az reálisabb jóval: 190 ezer profit, 54 játékóra = 3520-as órabér. ehhez mondjuk el kell viselned a sok baromarcú okoskodását és a drága kajákat / innavalókat. viszont ha elzsibbadsz, akkor a masszőrlány eléggé jól csinálja, 15 perc, 1500 ft. :)
a 100/200-onn mennyi a beülő? 10 ezer?
Igazából elég türelmes vagyok, el tudok üldögélni, 50/50-en is. Jókat szoktam nevetni magamban a sok baromarcún.
Ezek gondolom ilyen igazi gamblerek, akik eddig a kockásgépet ütötték :)
A 100/100 lenne nekem is a legszimpatikusabb, ha megalakul.
Milyen masszőrlány? :) Ott az asztalnál masszíroz, mint a nagyokat a WSOP-n? :)
Azt simán kipróbálnám. Nem néz ki érte a sok nagyokos baromarcú? Nem megy a masszázs miatt a b%szogatás?
Még egy kérdés! Sok a "brazil"?
100/200-on 50k a max beülő, talán 15 a minimum, ha jól emlékszem. Néhány stack mindig van a max fölött az asztalon. De a játék hangulata szerintem általában itt a legrosszabb, túl sok a fapofa, akik otthon hagyták a humorérzéket :) 100/100-on sokkal gyakrabban van jó hangulatú, nevetgélős asztal.
Nem néz ki érte senki, sokan veszik igénybe a masszőrt, fárasztó ott ücsörögni hosszú éjszakákat :)
Szerintem nincs gáz az aránnyal, nagyon komoly paraszt sincs olyan gyakran, de az meg nemzetiségtől független sztem.
Tir-X!
Köszi a válaszokat!
Te is gyakran lejársz?
a 100/200-onn mennyi a beülő? 10 ezer?
Igazából elég türelmes vagyok, el tudok üldögélni, 50/50-en is. Jókat szoktam nevetni magamban a sok baromarcún.
Ezek gondolom ilyen igazi gamblerek, akik eddig a kockásgépet ütötték :)
A 100/100 lenne nekem is a legszimpatikusabb, ha megalakul.
Milyen masszőrlány? :) Ott az asztalnál masszíroz, mint a nagyokat a WSOP-n? :)
Azt simán kipróbálnám. Nem néz ki érte a sok nagyokos baromarcú? Nem megy a masszázs miatt a b%szogatás?
Még egy kérdés! Sok a "brazil"?