Póker Fórum Archívum > Élő póker > Luigi pókerklubot nyit!

Agitator
Válasz matusow88 kommentjére
2011. febr. 2. 8:15

Pókerarcoknak is lőttek meg ennek is... hmhm...

1blackknight
Válasz matusow88 kommentjére
2011. febr. 2. 9:43

mi történt?

Szerinted a maffia hagyja,hogy valaki csak úgy nyisson egy pókerclubot?
Nem könnyű kitermelni a "védelmi" pénzt.

Kreta
Válasz Agitator kommentjére
2011. febr. 2. 10:07

Pókerarcoknak is lőttek meg ennek is... hmhm...

Pókerarcoknak is?

Hammmbekaplak
Válasz 1blackknight kommentjére
2011. febr. 2. 10:08

Szerinted a maffia hagyja,hogy valaki csak úgy nyisson egy pókerclubot?
Nem könnyű kitermelni a "védelmi" pénzt.

Vagy a maffia rángatta bele, hogy nyissa ezt a pókerclubot...

Orang3J3ws99
Válasz Hammmbekaplak kommentjére
2011. febr. 2. 10:12

Vagy rájött, hogy nem is akkora buli ez itthon...

csiko13
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. febr. 2. 10:43

TITANIC Poker?! Ez azért sejtet valamit a klub jövőjére nézve...
Nem is igazán értettem, hogy ilyen lekvár törvényi szabályozás mellett hogy gondolta, hogy ez menni fog? A hazánkban uralkodó feudális törvényi viszonyok (és általános gondolkodás), valamint a változások Pató Pál-os kivitelezése sem indokolta, hogy ebből bármi is lesz.
Rettenetesen sajnálom, hogy így alakult, de az "egy fecske nem csinál nyarat" közhely ismét igazolást nyert. Az, hogy a kivitelezés során hogy húzták le és azt, hogy utána ki- mivel- és pláne hogy- próbálkozott be nála azt szerintem nem fogjuk megtudni, mert ő sem akar magának több problémát. Szerintem belátta, hogy modern üzleti elképzelést nálunk egy az egyben meghonosítani lehetetlen, azt az iszapbirkózást, amivel egy hazai vállalkozást életben lehet tartani pedig nem akarta végigküzdeni.
Plusz szerintem még azt is gondolta, hogy elismerik az erőfeszítéseit és értékelik a befektetett munkát, de aki egyszer már próbálkozott vele az tudja, hogy a 50 troll beszólásra jut 1 elismerő szó, és így könnyű elveszíteni a motivációt.
Szerencsére a kártyában ő tudja, amit én csak szeretnék tudni. Kívánom neki, hogy az új STRATÉGIA :), amit a jövőre tartogat hozzon neki több sikert!

Agitator
Válasz Kreta kommentjére
2011. febr. 2. 10:50

Pókerarcoknak is?

Otthagyta a pókerarcokat és átment egy másik site-hoz. Nem akarom megnevezni őket :)

Krono
Válasz Agitator kommentjére
2011. febr. 2. 11:17

Az érdeklődés sem volt túl nagy a klub iránt. Miskolcnak túl sok 2 klub, pláne, hogy mostanában nyílik egy másik is... Luigit nem úgy ismertem meg, hogy csak úgy gondol egyet, és feladja az egészet, szóval valami komoly gond lehet a háttérben. A maffiát ne keverjük már bele, nem Szicíliában vagyunk.

Élő ügyfélszolgálat