Póker Fórum Archívum > Élő póker > Ma este deepstack verseny

bojanika
2009. jan. 14. 18:16

Ma este deepstack verseny

Miután az Ongame végérvényesen tiltre tett, úgy döntöttem, hogy lenézek vmi élő versenyre. A felhozatal közül a legszimpatikusabb a Miami-s (Lurdy) 10+2-es deepstack freezout-ja (meg persze ez van legközelebb is :) ).
Szóval úgy döntöttem, lenézek versenyezni egyet, s ha lesz vmi cg, akkor benevezek arra is :)
A verseny 19.30-kor kezdődik, vki jön esetleg? :)

eduard
Válasz bojanika kommentjére
2009. jan. 14. 18:34

Miután az Ongame végérvényesen tiltre tett, úgy döntöttem, hogy lenézek vmi élő versenyre. A felhozatal közül a legszimpatikusabb a Miami-s (Lurdy) 10+2-es deepstack freezout-ja (meg persze ez van legközelebb is :) ).
Szóval úgy döntöttem, lenézek versenyezni egyet, s ha lesz vmi cg, akkor benevezek arra is :)
A verseny 19.30-kor kezdődik, vki jön esetleg? :)

I'm ALL-IN!

bojanika
Válasz eduard kommentjére
2009. jan. 14. 18:44

:) Remek. :D

poofee
2009. jan. 14. 18:53

Én is indulok valószínűleg.

poofee
Válasz poofee kommentjére
2009. jan. 15. 1:46

Nah ki hogy végzett? Én a kb 65 indulóból 19. lettem. Amikor eljöttem, akkor Bojanika még biztos, hogy játékban volt, szóval nem kizárt egy szép eredmény... :)

V.Peti
2009. jan. 15. 1:51

ván tájm janika, ván tájim!

bojanika
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 15. 3:57

A HU-t már nem játszottuk le. Miután ellenfelem 3-as allinban két ellenfelemet is kiejtette, a HU-ot úgy kezdtük volna, hogy nála az 1,8 millió zsetonból majdnem másfél millió. Ahhoz képest, hogy a BPO óta tán versenyen sem indultam egész szép eredmény alakult ebből a hirtelen felindulásból. :)
Eduard asszem 12. lett 61 indulóból.

Littlemage
2009. jan. 15. 4:06

gratula

poofee
2009. jan. 15. 5:02

A HU-t már nem játszottuk le. Miután ellenfelem 3-as allinban két ellenfelemet is kiejtette, a HU-ot úgy kezdtük volna, hogy nála az 1,8 millió zsetonból majdnem másfél millió. Ahhoz képest, hogy a BPO óta tán versenyen sem indultam egész szép eredmény alakult ebből a hirtelen felindulásból. :)
Eduard asszem 12. lett 61 indulóból.

Grat az ereményhez. Azt hiszem vissza jött az a veszteség ami miatt tiltre kerültél. :D
Én egyébként nem tudtam mit csinálni 1-2 leosztást kivéve teljes laphalál. A végén fel kellett vállalnom a kockázatot és AJs-el betolni, 88 elfogadta, és a J doorcard alatt ott volt a harmadik 8-as. Na de majd bővebben a blogban, ha lesz időm, erőm összedobni egy postot.

Zehy
2009. jan. 15. 6:19

Janika, ezazzz! Grat!!!

Élő ügyfélszolgálat