Nekem is kuldhettek uzenetet, mert szorit az ido, mindj itt van vilagvege, szal eddig ugy van h rockett meg en, de jo lenne par embert osszepakolni es akkor mehetnenk.
úgy néz ki minden zsír :) és megyünk is. Viszont sajna csak csütörtöktől tudtuk intézni így az a kérdésem kérésem ha valaki menne kocsival szállás nélkül oda vissza live satra és felvenne Sopronban jelezzen plz! :)
jo lenne par embert osszepakolni
háát, nem tudom ezek után ki menne el veletek, no offense, de no way. alapvetően az út célja a pókerezés.
#justsayin
mi történt itt srácok, csak érdeklődnék!? ez a mostani verseny engem nem érint de a korábban olvasottak alapján a későbbiekben gondoltam rá hogy csatlakozok majd hozzátok.. de most ez itt elbizonytalanított!?
háát, nem tudom ezek után ki menne el veletek, no offense, de no way. alapvetően az út célja a pókerezés.
#justsayin
Csütörtökön megyek autóval Tatabányáról, haza szombaton vagy vasárnap ha nem esek ki, ha érdekel valakit lehet csatlakozni!
mi történt itt srácok, csak érdeklődnék!? ez a mostani verseny engem nem érint de a korábban olvasottak alapján a későbbiekben gondoltam rá hogy csatlakozok majd hozzátok.. de most ez itt elbizonytalanított!?
Szerintem valamit félreértettél:)
akkor sry, nem írtam semmit.