ezt a mailt kaptam:
KEDVES VENDÉGEINK!
ÖRÖMMEL TUDATJUK,HOGY AUGUSZTUS 1.-JÉN ENGEDÉLYT KAPOTT A MIAMI POKER CLUB / RICARDO POKER CLUB / NÉVEN! ÚJ HELYSZÍNEN A MEGSZOKOTT SZÍNVONALLAL VÁRJUK KEDVES JÁTÉKOSAINKAT! REGISZTRÁCIÓS NAP ÉS BEMELEGÍTŐ VERSENYEK CSÜTÖRTÖK 14:00 ÓRÁTÓL. ÚJ WEBOLDALUNK : Ricardo Poker Club | Budapest - Miskolc
RICARDO COLOSSEUM - MIAMI TEAM..
A miskolci Ricsárdó mintájára? Ez nagyszerű de ott lehetne egy kicsit olcsóbb a pia mert egy havi fizetésbe kerül ha tisztességesen be akarsz rúgni és ha ez bekövetkezik akkor egy másik haviba a berúgás okozta tolóckodós részeg poki!
Hát illaberek... Nem volt ugyanaz a színvonal...:-( Szinte senki nem volt a nyitón. a cash nagyon gyenge volt és a verseny alig több, mint 25 fővel futott.
Nincs róla infóm, hogy azóta hogy megy a teremnek, mert azóta nem voltam. Gondolom, mint a nyitónapon, vagy mint azelőtt?
Miért nem a Lurdyba kértetek engedélyt? Ki fog oda kiautózni??
Újra miami?
Sziasztok!
Több embertől is hallottam már, hogy újra nyitott Lurdyba a Miami? Tud erről valaki valami megbízható információt?
Sziasztok!
Több embertől is hallottam már, hogy újra nyitott Lurdyba a Miami? Tud erről valaki valami megbízható információt?
két hete voltam mozizni a lurdyban, direkt megnéztem, hogy van e mocorgás a miami felé, de a nagy büdös semmi volt még csak
bár azóta lehet, hogy beindult az élet, de nem tartom valószínűnek