Miami razzia december 17
Hi,
Tudna valaki mondani valami hogy mi tortent penteken? Kedves baratom volt ott o meselte h tortent valami. Csak aztan nem tudta hogy mi.
Rendorok felkialtassal elindult mindenki a kijarat fele. A mozgolepcso feloli resz raccsal le volt zarva. Bepanikolt es a lepcsohazon keresztul gyorsan kiszaladt az epuletbol.
De hogy aztan tenyleg volt e valami azt nem tudta megmondani.
Ez az igazi runner runner, nem pedig ami riverre esik :D:D
Kedves baratom volt ott o meselte h tortent valami. Csak aztan nem tudta hogy mi.
Rendorok felkialtassal elindult mindenki a kijarat fele. A mozgolepcso feloli resz raccsal le volt zarva. Bepanikolt es a lepcsohazon keresztul gyorsan kiszaladt az epuletbol.
De hogy aztan tenyleg volt e valami azt nem tudta megmondani.
Üdv!
Engem is érdekelne a dolog hogy mi lett a vége.. Ma utazom haza külföldről és le szeretnék nézni vhova élőzni. Tud valaki ajánli egy "biztonságos" termet?
Üdv!
Engem is érdekelne a dolog hogy mi lett a vége.. Ma utazom haza külföldről és le szeretnék nézni vhova élőzni. Tud valaki ajánli egy "biztonságos" termet?
Pécsen is van kettő. Szombathelyen is egy. Már csak Pesten nincs legális terem...
Meg Szegeden...
Meg Szegeden...
kecskeméten is van már legális
azt megtudná mondani nekem valaki, hogy akkor most mitől legális pontosan egy Pókerterem? mert még mindig nem értem pontosan ezt a dolgot.