Micro limit cash game
Sajnálattal tapasztalom, hogy kicsi hazánkban nem lehet micro limiten élő cash game-eket találni (legalább is nekem még nem sikerült ) Csak baráti társasággal tudok 25 - 50 (FT) -os alapon játszani, ami egy idő után unalmas, mert ugyanaz a 8 ember ül az asztalnál hétről-hétre. Pedig mindenhol azt olvasni, hogy a legkisebb téteken van a legtöbb játékos, ennek ellenére az ilyen alacsony limiteket talán a kis rake lehetőség miatt kirekesztik a klubokból. 200 -400 FT-tól lehet találni asztalokat, ez a limit azonban még nem az én pénztárcámhoz van szabva.
Azért akad néhány hely, ahol talán már 100/200 no limitet is lehet alkalmanként játszani, de abban teljesen igazad van, hogy ennél kisebb téten, leginkább csak a baráti társaságban van lehetőség pókerezni. :(
Az everest pokeren van olyan asztal ahol min 20cent a buy in és max 2 dolláral lehet beszállni
Az everest pokeren van olyan asztal ahol min 20cent a buy in és max 2 dolláral lehet beszállni
Gondolkodtam már azon, hogy kéne vmi baráti partit szervezni, szigorúan "playmoney"-ban, természetesen. Helyszín hetente változtatható,
zsetonkészlete meg mindenkinek van (nekem biztosan) :)
nemtudom magyarorszagon, hogy van ez szabalyozva de errefele ha otthon csinalja az ember akkor szabad. egesz addig persze amig nem mehet oda akarki mert akkor az otthon se lesz mar otthon :)