Megérkeztünk,hamarosan kezdünk is. Szállást is sikerült elintezni. Bebeto99-el 1asztalon kezdünk. Nem is tudom, h ez jó vagy rossz :) Nah megyünk és szetcsapunk a digok közt :
rossz, ne egymás stackjét barmoljátok le :D Magyar FT-t HU-t szeretnénk ! :D
rossz, ne egymás stackjét barmoljátok le :D Magyar FT-t HU-t szeretnénk ! :D
Megérkeztünk,hamarosan kezdünk is. Szállást is sikerült elintezni. Bebeto99-el 1asztalon kezdünk. Nem is tudom, h ez jó vagy rossz :) Nah megyünk és szetcsapunk a digok közt :
Bebeto 26,5K szettet floppol+fullt csinál :)
Én 10K nem sikerült dobatni 1 top párt,majd top 2vel fizettem ki 1 szettet :(
Na felkötõm a gatyám azt összeszedem magam
Sok sikert!!!! ;)
Apropó MrNono mi lett a SNG-s csellendzsel?(45fős)
Nah, tuleltem az eslo napot! Kb ennyi ami pozitivumkent szolgal.
16K-m van ami meg boven jatszhato lesz holnap 200/400 50-en folytatjuk.
paganoevents.com
Itt nyomon lehet kovetni minket!
Ket vakszintet szinte vegig dobaltam (soha nem voltam ilyen feszes), sajnos lapom sem es megfelelo szitu sem nagyon adodott. Majd az uccso vakszinten sikerult floppolnom egy Q szettet, de sok gondolkodas utan mindket ellenfel dobott. Volt egy utg+1es emeles en 3bet kozeprol, btn coldcall es igy az eredeti emelo is call, majd Q9x-en majdnem kitalalta A9el utg+1, de sajnos mindketten foldoltak. Ket KK-mra is kor foldot kaptam :S
Remelem holnap jobban adja majd az elo rng
Jah, a sng challenge. A terv sikerult. Lejatszottam 800db- ot 4 nap alatt. Az eredmenyekrol meg a reszletekrol talalsz infot abban topicban...
GL! Kosz a biztatast
Sok sikert holnapra, hátha lesz 1-2 jó helyzet, v lapütközés számodra, aztán azután már be lehet darálni a mezőnyt! :D Gl!!
Hajrá-hajrá!!!
Top3 nélkül haza se gyertek :)
GL!!!
(amúgy van twittered? vagy inkább ide irogatsz?)
28K az új asztal nem rossz :) csak annyi a baj,h 1kompetens játékos ül a balomon+2 resteal stack mögötte :)
Bebetorol majd szünetben,mert mikor felálltam a helyemröl megbuntettek 2leosztasra
Közben dupla 22-vel KJ24 fd-s boardon tettük be JQs ellen holdoltam