Omaha Deep Stack verseny élőben (3+1)
Múlt héten voltam a Bestben, ott volt ilyen verseny, szombat délután 4-kor kezdődik, 25 perces vakszintek.
Múlt héten kb 18-an voltunk 3 asztal, de azt mondták, hogy azért ennyire kevesen, mert hó vége volt. Szóval megyek, illetve megyünk páran innen az Akadémiáról.
Van aki még jönne velünk?
Múlt héten voltam a Bestben, ott volt ilyen verseny, szombat délután 4-kor kezdődik, 25 perces vakszintek.
Múlt héten kb 18-an voltunk 3 asztal, de azt mondták, hogy azért ennyire kevesen, mert hó vége volt. Szóval megyek, illetve megyünk páran innen az Akadémiáról.
Elvileg minden hétvégén van, most valami nagy átszervezés zajlik (honlap is költözik), de ez nem ide tartozik :)
Elvileg minden hétvégén van, most valami nagy átszervezés zajlik (honlap is költözik), de ez nem ide tartozik :)
Hogy mi történt?!?!
a Best elköltözött? vagy nevet váltott?
amúgy én azt hallottam, hogy a bestesek újranyitják az acapulcot, és így már 3 helyen lesznek (valahol a Balatonnál is van egy klubjuk?)
4+1-ként hirdetik most az új honlapon
Már költözött. Miami Póker.
Van amúgy vmi pletyi? Megoszthatnád. :)
csak nekem nem jön be a honlapjuk, vagy új címük van?