Jó lenne már egyszer összfutni, de hát én csak egy falusi gyerek vagyok aki Pesten eltéved!
...hogy a Nenad Medic fizessen Neked egy kisfröccsöt!
ITM!!!
Hát ez gyors menet volt, az is biztos segített, hogy mindig vagy 20 emberrel le volt maradva a kijelző.
A legnagyobb vicc, hogy azt sem tudják ki végzett a 199 helyen. Mert az első hand in hand leosztásban amikor még 204-en voltak 5-en estek ki!!! Persze ezek frusztráltam mind eltüntek, mert nem tudhatták, hogy 5 ember esett ki ebben a leosztásban. Pedig a szabály szerint ha ugyanabban a leosztásban estek ki, akkor elosszák a 199. helyért járő pénzt. Így egyesek a pénzük nélkül távoztak! :)
Dénesnek továbbra is kb 125k-ja van...
Így egyesek a pénzük nélkül távoztak! :)
12500$ Amúgy az egész kifizetési struktura nevetséges. Nyilván a Stars azt akarja, hogy minél több ember nyerjen egy kis pénzt, hogy aztán a Starsnak termelhessék a raket. A nyereményt ugyanis a Stars számlákra rakják.
Most ez hogyan van, egyszerre egy asztalról estek ki négyen?
Vagy több asztalon történt eme lieson?
Nem tudják követni a csip állást, hogy kinek volt több?
...hogy a Phil Ivey fizessen Neked egy koktélt! (mond meg Neki, hogy ne legyen smucig)
1. Nincs sárdobálás (azonnal törölni fogom)
2. Hogy lehet, hogy nem tudták, hogy kik estek ki? Úgy hogy itt nem használják a követő rendszert. Nem jelölik őket, mint mondjuk a budapesti EPT-én azt tették. Szóval tényleg nem tudták. A kollega itt azt mondja ezt ne is nagyon hangoztassam. :-)
3. Dénes továbbra is 120k
4. Jártam a High Rollers eventen
Eric Seidel, Eli Elezra, Daniel Negreanu, Jason Mercier, Humberto Brenes, Isaac Baron, Gus Hansen, Boris Becker, Eky, Joe Hachem nem semmi kis névsor. Épp elkaptam hogy Negraanu hogy mákolt le egy KK párral egy AA párt. Még kép is készült róla. A durva, hogy nem is igazán érintette meg....
Reggelre felkerülnek a képek is :-)
Milyen sárdobálás? Ez most nekem szól?
Milyen sárdobálás? Ez most nekem szól?
1. Nincs sárdobálás (azonnal törölni fogom)
2. Hogy lehet, hogy nem tudták, hogy kik estek ki? Úgy hogy itt nem használják a követő rendszert. Nem jelölik őket, mint mondjuk a budapesti EPT-én azt tették. Szóval tényleg nem tudták. A kollega itt azt mondja ezt ne is nagyon hangoztassam. :-)
3. Dénes továbbra is 120k
4. Jártam a High Rollers eventen
Eric Seidel, Eli Elezra, Daniel Negreanu, Jason Mercier, Humberto Brenes, Isaac Baron, Gus Hansen, Boris Becker, Eky, Joe Hachem nem semmi kis névsor. Épp elkaptam hogy Negraanu hogy mákolt le egy KK párral egy AA párt. Még kép is készült róla. A durva, hogy nem is igazán érintette meg....
Reggelre felkerülnek a képek is :-)
Közben összefutottam Luigival és Tomival is, akik a 2000$-os side eventen játszanak. Luigi és Riki már tegnap elhatározták, hogy a játék előtt és közben is inni fognak és remélik, hogy ez az imidzs kifizetődik. :-) Luigit valóban eléggé hangos és jókedvű állapotában leltem, épp egy Cuba Libret szürcsölgetett. :)
Lendvai Tomi is indult, de sorát egy színhúzó leverte és kiesett. Most egy 500$-os sit and go-n próbál bejutni a holnapi 5000-os side eventre...
Anikó és Riki is játszanak a side eventen, róluk még nem tudok semmit.