Póker Fórum Archívum > Élő póker > PCA PokerStars Caribbean Adventure

ivan41
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 7. 23:24

Jó lenne már egyszer összfutni, de hát én csak egy falusi gyerek vagyok aki Pesten eltéved!

...hogy a Nenad Medic fizessen Neked egy kisfröccsöt!

Zoleee
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 7. 23:29

ITM!!!

Hát ez gyors menet volt, az is biztos segített, hogy mindig vagy 20 emberrel le volt maradva a kijelző.

A legnagyobb vicc, hogy azt sem tudják ki végzett a 199 helyen. Mert az első hand in hand leosztásban amikor még 204-en voltak 5-en estek ki!!! Persze ezek frusztráltam mind eltüntek, mert nem tudhatták, hogy 5 ember esett ki ebben a leosztásban. Pedig a szabály szerint ha ugyanabban a leosztásban estek ki, akkor elosszák a 199. helyért járő pénzt. Így egyesek a pénzük nélkül távoztak! :)

Dénesnek továbbra is kb 125k-ja van...

SajtiEgon
Válasz Zoleee kommentjére
2009. jan. 7. 23:34

Így egyesek a pénzük nélkül távoztak! :)

Ha egyszer PS számlára megy a nyeremény, akkor ez hogy lehetséges?
Amúgy meg nem értem: miért akarnád, hogy odacipeljenek a Bahamákra 13 millió dollárt, cash-ben? Sokkal kultúráltabb a számla, nem hinnám, hogy pl. a nyertes 3 millió dollár kápével akar rohangálni majdan...

cake
2009. jan. 7. 23:41

12500$ Amúgy az egész kifizetési struktura nevetséges. Nyilván a Stars azt akarja, hogy minél több ember nyerjen egy kis pénzt, hogy aztán a Starsnak termelhessék a raket. A nyereményt ugyanis a Stars számlákra rakják.

egyszerre, vagy napi 600$-onként? :D

ivan41
2009. jan. 7. 23:50

Most ez hogyan van, egyszerre egy asztalról estek ki négyen?
Vagy több asztalon történt eme lieson?
Nem tudják követni a csip állást, hogy kinek volt több?

...hogy a Phil Ivey fizessen Neked egy koktélt! (mond meg Neki, hogy ne legyen smucig)

Zoleee
Válasz ivan41 kommentjére
2009. jan. 8. 0:19

1. Nincs sárdobálás (azonnal törölni fogom)

2. Hogy lehet, hogy nem tudták, hogy kik estek ki? Úgy hogy itt nem használják a követő rendszert. Nem jelölik őket, mint mondjuk a budapesti EPT-én azt tették. Szóval tényleg nem tudták. A kollega itt azt mondja ezt ne is nagyon hangoztassam. :-)

3. Dénes továbbra is 120k

4. Jártam a High Rollers eventen

Eric Seidel, Eli Elezra, Daniel Negreanu, Jason Mercier, Humberto Brenes, Isaac Baron, Gus Hansen, Boris Becker, Eky, Joe Hachem nem semmi kis névsor. Épp elkaptam hogy Negraanu hogy mákolt le egy KK párral egy AA párt. Még kép is készült róla. A durva, hogy nem is igazán érintette meg....

Reggelre felkerülnek a képek is :-)

ivan41
2009. jan. 8. 0:26

Milyen sárdobálás? Ez most nekem szól?

Littlemage
Válasz ivan41 kommentjére
2009. jan. 8. 0:28

Milyen sárdobálás? Ez most nekem szól?

nem, dehogy. de mivel most mar nyugodtan fogsz tudni aludni, ezért tényleg koccinthatnál velem is, mondjuk a tataros vacsin :D :D :D.

szunyogh
2009. jan. 8. 0:29

1. Nincs sárdobálás (azonnal törölni fogom)

2. Hogy lehet, hogy nem tudták, hogy kik estek ki? Úgy hogy itt nem használják a követő rendszert. Nem jelölik őket, mint mondjuk a budapesti EPT-én azt tették. Szóval tényleg nem tudták. A kollega itt azt mondja ezt ne is nagyon hangoztassam. :-)

3. Dénes továbbra is 120k

4. Jártam a High Rollers eventen

Eric Seidel, Eli Elezra, Daniel Negreanu, Jason Mercier, Humberto Brenes, Isaac Baron, Gus Hansen, Boris Becker, Eky, Joe Hachem nem semmi kis névsor. Épp elkaptam hogy Negraanu hogy mákolt le egy KK párral egy AA párt. Még kép is készült róla. A durva, hogy nem is igazán érintette meg....

Reggelre felkerülnek a képek is :-)

A pokerarcokbol indult itt valaki,vagy mas magyar jatekos?

Kopi44
2009. jan. 8. 0:30

Közben összefutottam Luigival és Tomival is, akik a 2000$-os side eventen játszanak. Luigi és Riki már tegnap elhatározták, hogy a játék előtt és közben is inni fognak és remélik, hogy ez az imidzs kifizetődik. :-) Luigit valóban eléggé hangos és jókedvű állapotában leltem, épp egy Cuba Libret szürcsölgetett. :)

Lendvai Tomi is indult, de sorát egy színhúzó leverte és kiesett. Most egy 500$-os sit and go-n próbál bejutni a holnapi 5000-os side eventre...

Anikó és Riki is játszanak a side eventen, róluk még nem tudok semmit.

Ez akkor csalás, ha már a színhúzó is erősebb mint a sor. ;)

Élő ügyfélszolgálat