43. a p5's ranglistán! Tényleg szép eredményei vannak 100 rebuy győzelmek, Sunday 500-at megnyerte! PS-en 148K a profit...
Egy kérdésre válaszolva: Pescatorinak szúk 600.000 lehet...
A top 5 zsetonállása
[LIST=1]
[*]David Baker -- 925,000
[*]Daniel Heimiller -- 837,000
[*]Chris Bush -- 780,000
[*]Felipe Ramos -- 653,500
[*]Max Pescatori -- 549,000[/LIST]
Hajrá Dénes, irány a FT!
170k-ára tornázta fel magát!
OFF
Kérlek ne vedd kötözködésnek, de engem nagyon zavar: Ezt úgy kell írni, hogy "170k-ra", mivel úgy mondjuk, hogy "százhetven ká" és ehhez igazítjuk a ragozást (és pont ezért kell a kötőjel is).
A másik: cikk főcímben "fázoK" - jaaaaaaaaaaaaj. FázoM (jelentkezeM,
OFF
Kérlek ne vedd kötözködésnek, de engem nagyon zavar: Ezt úgy kell írni, hogy "170k-ra", mivel úgy mondjuk, hogy "százhetven ká" és ehhez igazítjuk a ragozást (és pont ezért kell a kötőjel is).
A másik: cikk főcímben "fázoK" - jaaaaaaaaaaaaj. FázoM (jelentkezeM, stb.)
ON
Zoleee, ez piszok jó!
Dénes a tavalyi második Hafiz Khan és Vicki Coren-el ül egy asztalon. Dénes épp MP-ből emelt 16500-ig, amire Hafiz 50.000-ig emelt vissza sb-ből, Dénes dobott....
Dénes: 140k
Dénes sajnos kiesett!
Button emelt, 16.000-ig ő nagyvakról 142.000-el allin.
A srác kb 300k-ás stackből megad.
Dénes: :As::4c:
Button :Kc::Tc:
Mutatás nagyon jó, flop és turn viszont már nem... :mad:
Flop :6s::Ts::7c:
Turn :Kd:
River :Ad:
Dénes nyereménye 17.500$. Ez őt nem igazán vigasztalja, azért mi mégis gratulálunk, hisz a magyarok közül megint ő jutott legtovább! WP Dénes!
A végjátékot holnaptól a PókerAkadémián is követhetitek. A PokerStars jó szokása szerint ismét webcast-al jelentkezik.
Ma a High Rollers verseny döntő asztalát követhetjük figyelemmel.
Sziasztok!
Én csak azért jelentkezeK, mer najon fázoK!!!
Mindenki szokott hibázni, csak az nem aki nem közvetít élőben a világ túloldaláról. Én is más is biztos észrevette, de nem említette.
(jogos a nyelvtani kritika, de inkább keressük meg Zoleee-ban a pozitívumot, és azt emeljük ki.)
SajtiEgon! Te viszont enfant terrible vagy!
A forma egyet is azért-akkor szeretem nézni, amikor a Palik Laci közvetíti. Az Ő sületlenségei, beszólásai teszi számomra élvezhetővé a műsort. Amikor "kegyetlenűl" nyomja neki, és "gazdagon" adja a gázt a versenyző. A "hová tűnt Damon Hill"-ről már ne is beszéljek!
Úgyhogy Zoleee jelentkezzé mán!!!
...hogy a Lőrincze Lajos fizessen Neked egy kisfröccsöt, SajtiEgon!