Poker Club Monte Carlo Kassa
egész jól hangzik, ez meg tőlük egy jó húzás:
Azok a játékosok, akik 1/2 €-n pókereznek, ingyenesen fogyaszthatják az üdítőitalokat és snacket, 2/5 €-tól pedig az étkezés is ingyen van.
nagyrészt azért az általános a 25-50cent
az ingyen szot ennyire nem dobalnam konnyeden, igaz kozgazdasz vegzettsegem van es belem vertek. A vilagon semmi sincsen ingyen.
jo lenne a rake-rendszert ismerni egyebkent... (ha mar az ingyenes fogyasztasnal tartunk :) )
"Még mindig van egy esélyt, hogy magasabb az asztalhoz az adást." :)
Nekünk közel van,gyakran megyünk a nagyobb tornákra.
Kellemes pénzkereseti lehetőség...
Cash game óriási lutri,mert ők bizony nem dobnak egykönnyen!
:D
A K4oban is találnak fantáziát...
Akinek van rollja a 10-20hoz,annak ajánlom szeretettel!
Régebben kesseltem velük,de alacsonyabb téten,viszont sose buktam,pedig nem vagyok nagy cg mágus.
Reklámszagú amit írok,pedig csak az igazság.
közérdekű
kicsit off, de azért mégis jól jöhet...ha bárkinek Kassán járva gondja támadna, ami jogi orvoslatot, anyaországi segédletet igényel, akkor csak emlékeztetőül, Kassán is van magyar konzulátus és mindenben igyekeznek a segítségünkre lenni, legyen az egy sima közúti ellenőrzés aminél a szerv visszaél a hatalmával és jogtalanul büntet neadj isten be is zsuppol, vagy ne adj isten bármilyen okból póker vagy egyéb bajba kerülnénk kint, keressétek kassán a magyar konzult, segíteni fognak, lelkiismeretesen.
Felvidéki magyarként állíthatom, hogy a szlovákok többségének fogalma sincs a pokerről. Sok cimborám megfordult már ebben a klubban, nekem még sajnos nem volt alkalmam, viszont mind csak hobbipókeresek és így is nagyon szép összegekkel távoznak a legtöbb alkalommal. Kassára egyébkén is megéri rászánni egy napot, mert nagyon szép város.
és nem kell tartani a magyar szlovák ellentét miatt?
ott nem utálják a magyarokat?
Kassára nem jellemző, nagyon sok magyar él ott, gyakran hallani magyar szót az utcán, az ottlakók kedvesek, persze akadhat kivétel.