A forrás hibás, nem megy a site!
Én a tegnapi napom után meg sem fogok mukkanni :)
én később érkezek, de hozom a zsetonomat, extra rózsaszín és világos kék (5ezres) zsetonokkal, remélem ezt nem fogyasztjátok el 1 óra alatt...
viszont vissza kell csórnom a dealer gombomat
Ez ott volt már megint!
Sajnálom, h nem tudtam a Morrisonsos különítményhez csatlakozni, de lusta voltam már olyankor átsétálni...
részemről két dolog történt:
ennyit még pókerakadémiás cg-n nem röhögtem, 5percenként jöttek az aranyköpések, sajna 1-2 ha emlékszem :)
és megvolt az első mínuszos cg-m is, want2pusht meg bojanikát gazdagítottam főleg asszem, mert nekik aztan szükségük van rá :)
van már hely a következő cashgamere? ki fogalkozik ezzel most? mert ha nincs akkor esetleg van ötletem :)
van már hely a következő cashgamere? ki fogalkozik ezzel most? mert ha nincs akkor esetleg van ötletem :)
chubby
pola már talált vmi, írt is róla. háry vendéglő.
A háry vendéglő decembertől játszik, ott csak két asztal van most és az sincs leválasztva az étteremből, az emberek meg nem biztos, hogy úgy szeretnének vacsorázni, hogy Peti két percenként elrohan az asztaluk mellett üvöltve, hogy HOOOOOLD :D
Gergő ajánlott egy helyet a belvárosban, ha minden igaz a héten megnézzük, de ha az nem felel majd meg, akkor a stexbe megyünk egy alkalom erejéig novemberben.