Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 5. 14:51

A forrás hibás, nem megy a site!

Fenébe, megint leállt a szerver :D :D

Zehy
Válasz V.Peti kommentjére
2009. okt. 5. 14:56

Én a tegnapi napom után meg sem fogok mukkanni :)

Meddig? Amúgy szép handek azok nagyon. :) (tudom, előtte szopó volt sokáig)

R1per2
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 5. 16:25

én később érkezek, de hozom a zsetonomat, extra rózsaszín és világos kék (5ezres) zsetonokkal, remélem ezt nem fogyasztjátok el 1 óra alatt...
viszont vissza kell csórnom a dealer gombomat

Zehy
Válasz R1per2 kommentjére
2009. okt. 6. 13:02

Ez ott volt már megint!

Sajnálom, h nem tudtam a Morrisonsos különítményhez csatlakozni, de lusta voltam már olyankor átsétálni...

ashnur
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 6. 13:04

részemről két dolog történt:

ennyit még pókerakadémiás cg-n nem röhögtem, 5percenként jöttek az aranyköpések, sajna 1-2 ha emlékszem :)

és megvolt az első mínuszos cg-m is, want2pusht meg bojanikát gazdagítottam főleg asszem, mert nekik aztan szükségük van rá :)

ashnur
Válasz ashnur kommentjére
2009. okt. 18. 11:00

van már hely a következő cashgamere? ki fogalkozik ezzel most? mert ha nincs akkor esetleg van ötletem :)

tentaculata
Válasz ashnur kommentjére
2009. okt. 18. 16:11

van már hely a következő cashgamere? ki fogalkozik ezzel most? mert ha nincs akkor esetleg van ötletem :)

chubby

Zehy
Válasz tentaculata kommentjére
2009. okt. 18. 16:12

chubby

pola már talált vmi, írt is róla. háry vendéglő.

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2009. okt. 18. 16:56

pola már talált vmi, írt is róla. háry vendéglő.

A háry vendéglő decembertől játszik, ott csak két asztal van most és az sincs leválasztva az étteremből, az emberek meg nem biztos, hogy úgy szeretnének vacsorázni, hogy Peti két percenként elrohan az asztaluk mellett üvöltve, hogy HOOOOOLD :D

Gergő ajánlott egy helyet a belvárosban, ha minden igaz a héten megnézzük, de ha az nem felel majd meg, akkor a stexbe megyünk egy alkalom erejéig novemberben.

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2009. okt. 18. 17:11

A háry vendéglő decembertől játszik, ott csak két asztal van most és az sincs leválasztva az étteremből, az emberek meg nem biztos, hogy úgy szeretnének vacsorázni, hogy Peti két percenként elrohan az asztaluk mellett üvöltve, hogy HOOOOOLD :D

Gergő ajánlott egy helyet a belvárosban, ha minden igaz a héten megnézzük, de ha az nem felel majd meg, akkor a stexbe megyünk egy alkalom erejéig novemberben.

Nekem jó.

Élő ügyfélszolgálat