Tényleg jó volt, csak kicsit korán zárt. Még maradtunk volna.
Meddig voltatok?
Igazából az a baj, hogy nagyon alternatíva nincsen a továbbiakban. A Stex kártyatermét ha minden igaz bezárták és játékterem lett helyette (legalábbis ezt hallottam), így egyedül a Gold Crown maradna még, ami a világ végén van és szerintem szar hely is.
Szóval legközelebb is Zappázni fogunk, ha minden igaz. Korábbra tesszük majd a kezdést (szerintem 5 körül már bárki jöhetne) és azzal nyerünk valamennyi időt.
Hétköznap nagyjából ez van. Azért itt minden lehetséges, ha sokan vagyunk, és sokat fogyasztunk, akkor a Zappa azért nyitva marad tovább is (láttam már ilyet) :)
A Gold Crown-nal nekem csak a füst a bajom, de az nagyon...
Nekem a Goldban már loptak el kártyámat, pulóveremet, haverom pénztárcáját levetett zakó belső zsebéből, szóval én oda a nyílt részre nem mennék. És ekkor még a füstről nem beszéltünk. A kaja nem tudom most milyen, de régebben az sem tetszett nekem. Ez személyes vélemény...
A következő cg lehetne december 2, vagy 9.
A következő cg lehetne december 2, vagy 9.
Én a 9-re szavazok.
ezúton említem meg, hogy jövök egy túró rudival rogannak a mákolásért, az utolsó az nagyon csúnya volt :(
Így elsőre tetszett ez a játék nekem is, bár ahogy kivettem az én játékom már nem tetszett a többieknek. :D
Ha lett volna a fejem fölött egy kijelző a HUD-jaitoknak, még csúnyán el is vertek.
Sziasztok!
Veletek tartanék én is...igaz még senkit nem ismerek, úgyhogy új hús...ööö nyer mindent. :) (dunaújvárosi vagyok)