Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

Polacheck
Válasz titcar kommentjére
2008. dec. 4. 9:50

Chubby ma utánajár annak, hogy szabad-e a 16.-a. Ha igen, akkor akkor megyünk, ha nem, akkor 9.-én mentek ti.

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 4. 10:36

és 9én senki nem akar jönni?

vinczesz
2008. dec. 4. 10:38

Én arra szavaztam. Most várom, hogy mi lesz, mert a könyveimet oda akarom hozatni a shopból.

Zehy
Válasz vinczesz kommentjére
2008. dec. 4. 10:41

Én arra szavaztam. Most várom, hogy mi lesz, mert a könyveimet oda akarom hozatni a shopból.

Dettó, dettó.

Szerk: amúgy pont lehetne 2 is. 9 és 16, ha összejön annyi ember. 9 Zappa, 16 Stex. Azt jól van.

titcar
Válasz vinczesz kommentjére
2008. dec. 4. 10:44

én is :) ráadásul 17-22 közt le kéne tolnom 2 vizsgát :D 9-e utáni napokban meg semmi dolgom, csak ezekre készülni max. (persze ez nem akadályozna meg abbna, hogy 16-án is elnézzek :D)
szerintem ha 10-12en meglennánk legalább akkor menjünk el valahova mindenképp. V.Peti is jönne, tegnap azt mondta :)

Polacheck
2008. dec. 4. 10:46

Két alkalomra nem szervezünk. Legalábbis a Zappába biztos nem, ugyanis nincs kimondva, de azért valamekkora fogyasztásunk kell, hogy legyen, hogy következő hónapban is örömmel adják oda a helyet.

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 4. 10:53

Két alkalomra nem szervezünk. Legalábbis a Zappába biztos nem, ugyanis nincs kimondva, de azért valamekkora fogyasztásunk kell, hogy legyen, hogy következő hónapban is örömmel adják oda a helyet.

és cask te generálsz fogyasztást vagy mi? ezt most nem értem de télleg. múlltkor mennyien voltunk? 20+ bőven.

chubbyhun
2008. dec. 4. 11:01

Titcar, nem mindegy hogy10+10-en vagyunk, vagy 20+0 :)

Nekem is jobb lenne a 9., de mivel közösségi ember vagyok :), ezért alávetem a többség akaratának.

Délután visszaszólok Z ügyben, és szerintem akkora döntsünk :)

Mondjuk szerintem azért ezek a scenariok maradtak:
- 16. Zappa
- 9. Zappa+16 valahol (akár Z)
- 9. Zappa és 16. mindenki otthon grind, közben egyperces sitout az Akadémiás tailra emlékezve :)

Polacheck
2008. dec. 4. 11:02

és cask te generálsz fogyasztást vagy mi? ezt most nem értem de télleg. múlltkor mennyien voltunk? 20+ bőven.

Nem. Viszont nem akarom kétfelé osztani a társaságot. De teljesen nyugodtan szervezhettek még egyet.

titcar
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. dec. 4. 11:06

Titcar, nem mindegy hogy10+10-en vagyunk, vagy 20+0 :)

Nekem is jobb lenne a 9., de mivel közösségi ember vagyok :), ezért alávetem a többség akaratának.

Délután visszaszólok Z ügyben, és szerintem akkora döntsünk :)

Mondjuk szerintem azért ezek a scenariok maradtak:
- 16. Zappa
- 9. Zappa+16 valahol (akár Z)
- 9. Zappa és 16. mindenki otthon grind, közben egyperces sitout az Akadémiás tailra emlékezve :)

és mér lenne 10+10?? 20+20 szvsz :D

bár ahogy a lelkesedést elnézem, hogy kb. 5en írtunk a topicba a napokban... :(
szóval jó lenne, ha aki jönne beírná, hogy hogyan akar jönni...
részemről 9-e tuti jó, 16-a olyan 80%-ra.

Élő ügyfélszolgálat