Polacheck
Válasz bojanika kommentjére
2008. dec. 14. 0:04
Hétfő este a Zappában!
Nos hát. A hétfői napokon évek óta hagyományosan verseny van, valamint utána (mellette) igény szerint cg. Miután gyakorlatilag rendszeressé váltak az akadémiás találkozások, arra gondoltam, hogy össze lehetne hozni a két társaságot!
Most hétfőn az idei évben legjobban szereplők fognak csatározni, így verseny nem lesz. Ugyanakkor lesz cg. Igény szerint - bármilyen. Ha szeretnénk, akkor mehet a 10/20 HighStakes, de lehet magasabb téten próbálkozni - sőt igény esetén osztóval is tudunk játszani.
Januártól pedig a cg mellett lesz minden hétfőn verseny is, tehát aki szeretné, abban is kipróbálhatja magát.
Én úgy gondolom, hogy a Zappánál jobb helyet keresve sem találunk, és így garantáltan lenne mindig elég játékos a versenyekhez és a cg-hez. Úgy gondolom, hogy ezzel mindenki jól jár. Várom a véleményeket.
Korábban is volt erről már szó. A Zappába hétfőnként bárki, bármikor lemehet. Nem vagyok ellenére én sem annak, hogy néhányszor együt menjünk le ilyenkor, de nem keverném a kettőt. A pókerakadémiás cashgamek szépsége szerintem abban rejlik, hogy egy elég zárt társaság, már-már "barátok" ülnek le együtt játszani. Általában olyan emberek vannak itt, akik online elég sokat segítenek egymásnak/tudnak egymásról. Biztos vagyok benne, hogy ha a Zappás hétfői estékkel kötnénk össze ezeket, akkor a hangulat megváltozna (nem biztos, hogy hátrányára).
Én személy szerint szeretném, ha a havi fix egy alkalom maradna nekünk és csak nekünk half-official akadémiás találkozóként. Semmiképpen nem vonnám össze a kettőt. A január 13-at gyakrolatilag már lefoglaltam, szóval ezzel azért mindenki számoljon.
darklol
Válasz Polacheck kommentjére
2008. dec. 14. 0:28
igen, mindenképp szükség van egy akadémiás only cgre, pont azok az okok miatt amiket Polachek említett :)
eduard
Válasz darklol kommentjére
2008. dec. 14. 1:30
Egyetértek Polacheckkel és Darklollal: én se szeretném szórni a pénzt idegeneknek! :)
Admin
Válasz eduard kommentjére
2008. dec. 14. 16:20
Érdekelne, hogy hétfőn hányan jönnek CG-zni. Illetve, hogy a shopos könyveket oda kérhetem-e. Illetve hova is?
Sziasztok!
Többen is jeleztétek, hogy egy akadémiás cg-én átvennétek a shopból rendelt dolgokat. Ez megoldható. Habár a jelenlegi helyzet szerint úgy néz ki, hogy csak jan. 13-ára van lefoglalva egy időpont. Ha hamarább lesz ilyen rendezvény az is okés, de a lényeg, hogy olyan alkalom legyen, amikor nem csak pár akadémiás néz le, mint például a holnapi Zappás verseny. A holnap sajnos nekünk nem jó, betegség és egyéb kötöttségek miatt.
Kérjük, hogy aki rendel valamit a shopból és a majdani akadémiás cg-én venné át, az is küldje el a megrendelő nyomtatványt, vagy pedig írjon privátban az Adminnak. Fontos, hogy megadjátok a vezeték- és keresztneveteket, illetve egy számlázási címet, még akkor is, ha csak a pontjaitokért cserébe rendeltek.
Üdv,
Admin
Blatand
Válasz Admin kommentjére
2008. dec. 14. 20:40
Nem tudom biztosna hogy 15.-ém lesz-e.
Csak felvetült egy ilyen lehetőség, nem tudom hogy a szervezők mit egyeztettek le.
bojanika
Válasz Blatand kommentjére
2008. dec. 14. 22:44
Én leszek holnap Zappában. Ki jön még?
Zehy
Válasz bojanika kommentjére
2008. dec. 14. 22:54
Én leszek holnap Zappában. Ki jön még?
Én lenézek. De most ott lesz v Stexben?
V.Peti
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 14. 22:58
én nem tudok jönni. nektek jó murit, bojanikának meg több szerencsét!
Blatand
Válasz V.Peti kommentjére
2008. dec. 15. 7:43
Gondolom a Zappában, amúgy én is lemegyek.
Polacheck
Válasz Blatand kommentjére
2008. dec. 15. 8:57
Keddre eddig nem foglaltunk semmit.