Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

Polacheck
Válasz apcso kommentjére
2009. jan. 28. 15:05

Nemrég olvastam Pola hogy felvoltál háborodva az asztal bérletí díj miatt most is meg úszod, nem semmi.:rolleyes: Szerintem nem gáz amúgy a dolog 200 ft.:cool:

Több mint 90% , hogy én is leszek azon a héten jön a fizu biztos hogy szorítok egy keveskét erre az estére.

Üdv.

Az más sztori. Itt tudom a mögöttes dolgokat. Első körben az volt a Zappások felvetése, hogy mindenki lépjen be a CardSE-be (az 3k/év), úgyhogy én javasoltam áthidaló megoldásként ezt a minimális összeget. Itt ezért nem csak egy asztalhoz ülhetünk le jásztani, hanem termet, kiszolgálást, kártyákat, zseton kapunk és magunk vagyunk.

Magam részéről egyébként kipengetem majd az évi 3k-t és ezzel letudom a dolgot, mert ha egyszer úgy hozza úri kedvem, hogy egy hétfőn lenézek játszani, akkor már megéri.

apcso
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 28. 16:13

Az más sztori. Itt tudom a mögöttes dolgokat. Első körben az volt a Zappások felvetése, hogy mindenki lépjen be a CardSE-be (az 3k/év), úgyhogy én javasoltam áthidaló megoldásként ezt a minimális összeget. Itt ezért nem csak egy asztalhoz ülhetünk le jásztani, hanem termet, kiszolgálást, kártyákat, zseton kapunk és magunk vagyunk.

Magam részéről egyébként kipengetem majd az évi 3k-t és ezzel letudom a dolgot, mert ha egyszer úgy hozza úri kedvem, hogy egy hétfőn lenézek játszani, akkor már megéri.

Jah azt nem tudtam én tudatlan, hogy a kártya klub így működik.

Minden nap van játék és csak tagok jácchatnak? Az a 3k/ év is bagatel, ugye nem dollár.:D

Ha lesz hely tényleg szeretnék majd nézni.:cool:

Üdv.

Polacheck
Válasz apcso kommentjére
2009. jan. 28. 16:15

Jah azt nem tudtam én tudatlan, hogy a kártya klub így működik.

Minden nap van játék és csak tagok jácchatnak? Az a 3k/ év is bagatel, ugye nem dollár.:D

Ha lesz hely tényleg szeretnék majd nézni.:cool:

Üdv.

Minden hétfőn van klubnap, akkor működik így.
Lesz hely.

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 29. 20:21

örülnék ha egyértelműen tisztázva lenne a dohányzás kérdése. szvsz legalább 2szer annyi a nemdohányos mint a dohányos emberke.

V.Peti
Válasz titcar kommentjére
2009. febr. 1. 16:29

csütörtökön hánytól?

chubbyhun
Válasz V.Peti kommentjére
2009. febr. 1. 16:32

csütörtökön hánytól?

szerintem szokásos, legalábbis 5-től lehet menni, ki mikor ér le.

D_norbi
Válasz kormi88 kommentjére
2009. febr. 1. 19:34

Srácok ma lazítós baráti 25/25 mix-CG a belvárosban. Hívjatok: 0620/5439723

titcar
2009. febr. 1. 19:41

örülnék ha egyértelműen tisztázva lenne a dohányzás kérdése. szvsz legalább 2szer annyi a nemdohányos mint a dohányos emberke.

nos? senki semmit?

vinczesz
2009. febr. 1. 20:22

nos? senki semmit?

Mi a kérdés? Részemről még a kedvedért sem fogok rágyújtani...;)

Polacheck
2009. febr. 1. 20:24

nos? senki semmit?

Én nem akarok ilyen szinten dönteni és nem is fogom egyesével felküldözgetni azokat akik rágyújtanak. Aki nincs tekintettel a többiekre azt legközelebb nem hívjuk.

Élő ügyfélszolgálat