Nemrég olvastam Pola hogy felvoltál háborodva az asztal bérletí díj miatt most is meg úszod, nem semmi.:rolleyes: Szerintem nem gáz amúgy a dolog 200 ft.:cool:
Több mint 90% , hogy én is leszek azon a héten jön a fizu biztos hogy szorítok egy keveskét erre az estére.
Üdv.
Az más sztori. Itt tudom a mögöttes dolgokat. Első körben az volt a Zappások felvetése, hogy mindenki lépjen be a CardSE-be (az 3k/év), úgyhogy én javasoltam áthidaló megoldásként ezt a minimális összeget. Itt ezért nem csak egy asztalhoz ülhetünk le jásztani, hanem termet, kiszolgálást, kártyákat, zseton kapunk és magunk vagyunk.
Magam részéről egyébként kipengetem majd az évi 3k-t és ezzel letudom a dolgot, mert ha egyszer úgy hozza úri kedvem, hogy egy hétfőn lenézek játszani, akkor már megéri.
Jah azt nem tudtam én tudatlan, hogy a kártya klub így működik.
Minden nap van játék és csak tagok jácchatnak? Az a 3k/ év is bagatel, ugye nem dollár.:D
Ha lesz hely tényleg szeretnék majd nézni.:cool:
Üdv.
örülnék ha egyértelműen tisztázva lenne a dohányzás kérdése. szvsz legalább 2szer annyi a nemdohányos mint a dohányos emberke.
csütörtökön hánytól?
csütörtökön hánytól?
Srácok ma lazítós baráti 25/25 mix-CG a belvárosban. Hívjatok: 0620/5439723
örülnék ha egyértelműen tisztázva lenne a dohányzás kérdése. szvsz legalább 2szer annyi a nemdohányos mint a dohányos emberke.
nos? senki semmit?
nos? senki semmit?