Póker Fórum Archívum > Élő póker > Pókerakadémiás cashgame Pesten

chubbyhun
Válasz Polacheck kommentjére
2008. szept. 15. 13:26

Nekem is van készletem, ami elég akár 10 emberre is, számozatlan, és nem kell gyúrnom :D
Vigyem?
Hányan vagyunk hány asztal lesz?

kormi88
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. szept. 15. 13:50

Két asztal lesz, szerintem olyan 14-18 fővel, szóval jöhet az a készlet is. :)

Az egyik asztalnál a vakok 10/20, a másiknál pedig 25/50. Ha mindenki egyetért, akkor forintban.
Minimum, maximum szerintem megállapodás kérdése.
Minimum azért 40BB legyen, hogy ne SS-ek ellen játszunk. :D
Maximumra nem tudom, érdemes-e mondani valamit, mert tőled úgyis csak a stackedet szedik el. :D

V.Peti
Válasz kormi88 kommentjére
2008. szept. 15. 14:48

max ált. 100 vagy 200 BB szokott lenni. őőő nekem órám van 7ig, de igyekszem f8ra odaérni.

darklol
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 15. 15:04

nah király

sztem 50bb min ( ez 1k huf a kis vakos asztalnál ami sztem mindenkinek simán jó, a stexbe 1 sör annyi ugyis :) és unlimited max :)

Blatand
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 15. 15:04

Nem tudom mennyire alap de szerintem 100% plasztik kártyák kellenének, ha esetleg valakinek nincs a zsetonkészlethez, én tudok vinni. Beugrót kell fizetni hogy ott játszunk vagy esetleg a fogyasztás kötelező?
Ja és amúgy honnan fogjuk megismerni egymást? (mindenkinél legyen majd egy rózsaszál xDxDxDxD)

Polacheck
Válasz Blatand kommentjére
2008. szept. 15. 15:40

Ja és amúgy honnan fogjuk megismerni egymást? (mindenkinél legyen majd egy rózsaszál xDxDxDxD)

Mindenki ugráljon egylábon a stex előtt. :)

Zehy
2008. szept. 15. 15:46

Mindenki ugráljon egylábon a stex előtt. :)

Egyszerűbb, ha felmegyünk a cardroom-ba, én nem tűzök rózsát, ne haragudjatok :D

Blatand
Válasz Zehy kommentjére
2008. szept. 15. 15:53

ááhhh, miért vagy ilyen ünnep rontó??:)

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2008. szept. 15. 16:15

Egyszerűbb, ha felmegyünk a cardroom-ba, én nem tűzök rózsát, ne haragudjatok :D

Gőzöm nincs, hogy hol a "fel" a stexen belül, én eddig csak egyszer tanyáztam ott, akkor is vacsorázás céljával. Szóval előtte találkozzunk háromnegyed környékén. :)

Blatand
2008. szept. 15. 16:17

Hát bemész és megkérdezed:), én se voltam még ott

Élő ügyfélszolgálat